Dagens horoskop tisdag 21/11

20 nov, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen handlar mer om gruppen än om individen och det passar dig bra. Du gillar att jobba med andra och du pratar gärna mycket och högt. Idag möter du en person som kan få dig att bli alldeles förvirrad. Hen gör ett starkt intryck på dig med sin självklara charm.

Oxen 20/4-20/5

Idag får du lite mer kött på benen. Du vet hur du ska stryka en chef medhårs så att hen avslöjar det du vill veta utan att hen ens märker det. Du kan vara väldigt listig på det sättet när det kommer till information du behöver. Kvällen blir rolig och lite annorlunda.

Tvillingarna 21/5-20/6

Tisdagen handlar om att acklimatisera sig till andra människor och nya uppgifter. Det kan vara lite utmanande för dig eftersom du vanligtvis inte gillar när det är många som ska ha åsikter om det du gör. Idag sväljer du det sura äpplet och lyssnar på den kritik du får.

Kräftan 21/6-22/7

Även under tisdagen kan du upplevas som konflikträdd och undvikande. Det är delvis rätt, Du behåller dina tankar för dig själv, men inom dig så svarar du tillbaka och blir riktigt arg. På ytan syns ingenting. Kvällen bjuder på underhållning av något slag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Även tisdagen handlar om att kunna anpassa dig och att kunna ta kritik, något som inte brukar vara din starkaste sida. Du har en tendens att bli irriterad när någon kommenterar ditt arbete, om det inte är beröm. Tack vare Fiskens inflytande lyckas du inte bara ta kritiken, du använder dig av den.

Jungfrun 23/8-22/9

Även idag har du svårt att ta kommandot. Det tar emot när någon ber dig att bestämma. Du är kanske inte direkt velig, det handlar mer om att du bryr dig för lite för att orka engagera dig så hårt. Det här är en övergående influens. Kvällen blir rolig och aktiv.

Vågen 23/9-22/10

Även den här dagen kan du ha lite fjärilar i magen och du vet inte om det är ett gott tecken eller inte, det du vet att något är på gång. Även om du inte alltid är det mest intuitiva tecknet så är det svårt att missa när det är en så uppenbar påverkan. Du kommer att få dina svar, men det kan ta lite tid.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Eftersom Månen och vattnet står i tät förbindelse så kan du uppleva att dina känslor blir starkare idag. Du kan reagera häftigt på små motgångar men också fyllas av glädje eller lycka när du får beröm. Du pendlar väldigt mycket både i humör och i effektivitet den här dagen.

Skytten 22/11-21/12

Även tisdagen handlar om att utvecklas och lära sig nya saker. Det blir en bra dag då du samarbetar väl. Fiskarnas inflytande över ditt tecken gör att du har lätt att anpassa dig till andra personer och att ta deras åsikter på ett bra sätt. Kvällen handlar om att röra på sig.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag jobbar du hårt med dina sociala färdigheter. Du kan vara väldigt charmig, på gränsen till flirtig när du mår så bra som du gör idag. Det blir en rolig dag som går fort och en givande kväll där du känner dig på topp både mentalt och fysiskt. Se bara till att inte slarva med mat och sömn.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Tisdagen handlar till stor del om att planera framåt. Det blir en givande dag där du får massor gjort utan att egentligen röra dig från skrivbordet. Även om organisation inte brukar vara Vattumannens starkaste sida så visar du prov på ovanligt strukturerat tänkande idag.

Fiskarna 19/2-20/3

Även tisdagen influeras av dubbel Fisk och din fantastiska förmåga att passa in oavsett vad du gör eller med vem du jobbar. Om du blir irriterad så maskerar du dina känslor under en professionell vänlighet. Kvällen handlar om en hobby som gör dig glad.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons