Dagens horoskop måndag 20/11

19 nov, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag har du lite svårt att sätta ned foten, även om du tycker att en kollega har fel. Det är enklare att anpassa dig efter andra och göra som de säger än att försöka styra själv. Du är utåtriktad och glad, men inte så effektiv som du brukar vara. Kvällen bjuder på nyheter.

Oxen 20/4-20/5

Den här måndagen går du mycket i dina egna tankar, det har hänt något på din arbetsplats som på sikt kan komma att påverka dig direkt eller indirekt. I nuläget finns det inte så mycket information att tillgå, men du gör ditt bästa för att snoka utan att verka uppenbar.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du inleder veckan i ett lagom högt tempo. Det är visserligen mycket att göra just nu, men du är inte en person som går att skynda på om du inte vill. Idag är du istället social och glad, du tar dig tid att prata med människor och du jobbar gärna i grupp.

Kräftan 21/6-22/7

På måndagen försöker du hålla dig utanför all form av konflikt. Oavsett om det rör sig om ett gräl hemma eller en kollega som uppenbarligen är på dåligt humör så håller du dig undan. Du brukar inte vara den som håller tyst, men idag biter du ihop för husfridens skull.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Som Lejon är du van vid rampljuset, men inte idag. Idag undviker du att både höras och synas. Du smälter snyggt in i bakgrunden av en större grupp. Det är en konst att plötsligt kunna bli så anonym som du blir idag. Kvällen bjuder på vänskapligt skvaller.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag håller du dig lite i bakgrunden, du föredrar att det är någon annan som bestämmer. Du tycker att det är ganska skönt att göra som du blir tillsagd. Den här dagen föredrar du att vara social med dina kollegor framför att vara ditt effektivaste jag.

Vågen 23/9-22/10

Du är lite orolig av dig så här i början av veckan och det speglar sig både på arbetet och privat. Du kan ha svårt att hålla koncentrationen för tankarna fladdrar fram och tillbaka utan att du egentligen vet vad du tänker på. Det är bara en känsla av att något inte stämmer.

Skorpionen 23/10-21/11

Du inleder veckan i vattnets tecken och det gör att du har lätt för att anpassa dig, särskilt när det kommer till grupparbeten eller gruppaktiviteter. Vanligtvis brukar du tycka att din väg är den enda vägen, men idag både lyssnar du och tar in andra personers åsikter.

Annons

Skytten 22/11-21/12

På måndagen har du lätt för att ta till dig både positiv och negativ kritik utan att det är jobbigt. Vanligtvis kan du ha lite problem med att kollegor eller chefer kommenterar din insats men idag ser du fördelen med att få en annan persons åsikt.

Stenbocken 22/12-19/1

På måndagen njuter du av ett långsammare tempo och en mental paus efter helgens äventyr. Är du ledig så ser du till att koppla av fullt ut med långfrukost och mycket vila. Jobbar du, håller du nere tempot och ger dig själv utrymme att vara social.

Vattumannen 20/1-18/2

På måndagen är du trött efter en intensiv helg så det passar bra att arbeta hemma eller gå på möten där du inte behöver anstränga dig så mycket fysiskt. Det blir en dag då det diskuteras en del och vissa av dina kollegor tenderar att snöa in på detaljer. Kvällen handlar om vänskap.

Fiskarna 19/2-20/3

Med en stark influens från Fiskarna blir du extra anpassningsbar under måndagen. Du har lätt för att jobba i grupp och du tenderar att få människor att dra åt samma håll utan att du anstränger dig. Du är glad och social och skapar en bra stämning omkring dig.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons