Dagens horoskop söndag 19/11

18 nov, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Söndagen blir också aktiv, men på ett helt annat sätt än lördagen. Det blir en dag då du motionerar och rör på dig. Det kan vara allt från ett hårt pass på gymmet till en rask promenad i skogen. Idag försöker du också ta dig tid att lyssna på en vän som har problem.

Oxen 20/4-20/5

På söndagen överraskar en familjemedlem eller släkting dig med ett beslut som du inte väntat dig. Även om du kan glädjas med personen i fråga så blir du också lite förbryllad över hens tvära kast. Under dagen väntar även roliga nyheter och en trevlig överraskning.

Tvillingarna 21/5-20/6

Söndagen blir den lugnaste dagen på veckan. Du landar i dig själv idag och du hittar tillbaka till din inre harmoni. Söndagen handlar inte så mycket om vad du gör som att slippa göra saker. Du kanske ser en film, tar en promenad eller gör ingenting alls.

Kräftan 21/6-22/7

Du har en äldre släkting eller bekant som rör på sig alldeles för lite. Idag tänker du inte bara se till att hen verkligen aktiverar sig, du vill också se till att hen förstår vikten av att hålla igång och att äta lite nyttigare. Du kan vara väldigt hälsoinriktad när du vill.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här dagen blir härlig och ger dig massor av välbehövlig energi. Du är gärna utomhus den här dagen. Du behöver verkligen Solen för att må bra och du ser till att ta till vara på det lilla dagsljus som finns. Det här är en bra dag att göra något för dig själv, skäm bort dig lite och unna dig något du längtat efter.

Jungfrun 23/8-22/9

Söndagen kretsar kring vänner och familj. Det blir en lugnare dag som bjuder på lagom mycket aktivitet. Idag gör du gärna saker tillsammans med andra, oavsett om det är bak, shopping eller matlagning. Det blir en härlig, mysig och energigivande avslutning på veckan.

Vågen 23/9-22/10

Söndagen blir en bra dag även om den innehåller nyheter som du kanske inte uppskattar till fullo. Det kan hända att du gärna skulle se att saker förändras hastigt, men nu kommer det ta längre tid än du hoppats på. Det positiva är att förändringen är på gång.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag påminner din vän om det löfte som du gett hen och du har dåligt samvete för att du inte lyckats bättre. Det handlar om något som kräver praktiskt handlag och det ligger helt enkelt utanför ditt kunskapsområde. Erkänn dina brister och fråga om du inte kan göra något annat istället.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Söndagen kan bli den mest harmoniska dagen på hela veckan. Då är du både charmig och utåtriktad, men också lite lat. Du tycker att du förtjänar att ta det lugnt och du gör inte mer än du behöver den här dagen. Kvällen bjuder på roliga nyheter.

Stenbocken 22/12-19/1

Om gårdagen handlade om att prestera och glädjen i att vinna eller bevisa vem du är så kretsar söndagen mer runt ett farväl och ett avslut. Det blir en känslomässigt stark dag där du inser att du faktiskt bestämt dig för att ändra inriktning i ditt liv. På kvällen känner du dig både glad och fri.

Vattumannen 20/1-18/2

På söndagen så är du tillbaka i vardagen igen, i alla fall mentalt. Du har lite svårt att släppa problemen på arbetet så det finns en risk att du ältar dem även om du är ledig. Försök att hitta något roligare att fokusera på, prata gärna om gårdagens höjdpunkter tillsammans med familjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har hållit på med ett projekt hemma under en ganska lång tid och nu har du äntligen insett att det är dags att avsluta det. Projektet började som något nytt och spännande, men har med tiden blivit mer jobbigt än roligt så idag är det dags att bli klar. Kvällen bjuder på skvaller.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons