Dagens horoskop lördag 18/11

17 nov, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Lördagen blir berikande på många olika sätt. Du är social och träffar gärna både vänner och släkt. Det blir en dag då du håller igång, du kan flänga mellan olika aktiviteter eller möten. Kvällen kretsar kring god mat och ett underbart sällskap.

Oxen 20/4-20/5

På lördagen befinner du dig i en miljö som bjuder på spänning. Det kan vara en tävling, sport eller kanske en äventyrlig utmaning. Den här dagen handlar om att ha sina nerver under kontroll, men också om glädje, skratt och gemenskap. På sätt och vis blir det en typ av avslutning för din del.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag vill du se nya saker och uppleva något annorlunda. Du vill också tvinga dig själv att kliva ur din vanliga bekvämlighetszon. På många sätt blir det en rolig, men lite annorlunda dag som får dig att tänka på ett nytt sätt. En lördag som utmanar dina sinnen.

Kräftan 21/6-22/7

Idag tar du det första steget mot att förverkliga det beslut som du fattade igår. Kanske bokar du in en kurs, börjar titta efter motiv att tatuera eller bara gör upp en plan för våren där du ser till att få tid för dina planer. Lördagen blir på många sätt väldigt givande.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

I dag fokuserar du mycket på en nära vän och hens problem. Det här är en person som ofta vänder sig till dig när hen behöver råd och hittills har du alltid tagit dig tid. Idag är inget undantag, du lägger andra saker, som du egentligen hellre skulle göra, på is för att finnas vid hens sida.

Jungfrun 23/8-22/9

Som det Lejon du är kan du inte låta bli att utmana dig själv, särskilt när du är ledig och inte har krav på dig att prestera. Idag testar du gärna något som är nytt och annorlunda. Du är inte rädd för det okända och du tycker det är kul att testa dina egna gränser.

Vågen 23/9-22/10

Idag tillbringar du gärna mycket tid utomhus. Det blir en härlig dag där du känner att du suger åt dig energi från naturen. Finns det barn eller djur i din närhet kommer du att må bra. Deras spontanitet och livsglädje är bra för dig. På kvällen är du gärna tillsammans med vänner.

Skorpionen 23/10-21/11

Du har lovat en vän något och idag gör du ditt bästa både för att hålla ditt löfte och att vara så rationell som möjligt. Nu tänker oftast Skorpionen med hjärta istället för med hjärnan och det kan avspegla sig i de beslut du fattar. Du går helt ifrån förnuftets röst.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag umgås du gärna i grupp. Det är en dag där du står för initiativen och idéerna, men det hindrar inte att du bör vara lite ödmjuk och lyssna på vad din familj eller vänner har att säga. Det blir en fin balansgång mellan att bestämma och låta andra få som de vill.

Stenbocken 22/12-19/1

Lördagen blir lite av kulmen för din del. Du har gjort något under lång tid och alla vägar har lett fram till den här punkten. Nu vill du visa vem du är och hur mycket du kan, men du vill också avsluta den här delen i ditt liv, i alla fall för tillfället. Det blir en rolig, spännande och social dag.

Vattumannen 20/1-18/2

Det är mycket nerver idag eftersom det är mycket som står på spel. Du håller dig gärna för dig själv när det smäller eftersom du är lite dålig på att vara social när du är nervös. Dagen blir både spännande och full av glädje och bra prestationer. På kvällen firar du tillsammans med andra.

Annons

Fiskarna 19/2-20/3

Idag är du lite piggare och du satsar på att träffa människor och göra något kul. Det kan vara med familjen eller en hobby med personer som du inte känner lika väl. Det blir en rolig dag som bjuder på fräscha intryck och spännande idéer. Kvällen handlar om någon som står dig nära.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons