Dagens horoskop fredag 17/11

16 nov, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir en rolig och på många sätt utmanande dag där du får testa dina kunskaper på ett nytt sätt. Den här dagen är du mer social och utåtriktad. Du kan till och med upplevas som lite flirtig av vissa personer. Kvällen bjuder på en rolig nyhet.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen blir både kort och lång på samma gång. På jobbet flyger tiden iväg, särskilt om du försöker komma iväg lite tidigare. Privat verkar du ge dig ut på en resa. Du kanske åker bort över helgen eller besöker ett lantställe en bit bort. Kvällen bjuder på en matupplevelse.

Tvillingarna 21/5-20/6

Fredagen blir rolig, stimulerande och social. Du arbetar kanske inte i det högsta tempot, men du ser till att vara metodisk i det du gör och du levererar. Mycket den här dagen handlar om inre styrka och att vara positiv. Kvällen bjuder på en härlig upplevelse och trevligt sällskap.

Kräftan 21/6-22/7

Du har länge grubblat över något som du vill göra, men idag tar du modet till dig och fattar ditt beslut. Det kan vara något annorlunda som att skaffa en tatuering eller börja på kampsport. Det kan även vara något mindre dramatiskt, men det är viktigt för dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har en kollega som alltid driver igenom sin vilja, antingen genom att manipulera, övertala eller helt enkelt charma sig fram. Idag tröttnar du rejält på hens fasoner och du säger tvärt nej när hen ber dig om en tjänst. Du vet att du är ganska barnslig, men det bjuder du på.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag vill du vara bestämd och säja nej till en person på jobbet, men samtidigt är det bra om du kan kompromissa. Det handlar ju om att både ge och ta i den här situationen. Fundera på vilka punkter du skulle kunna vika ned dig på för att få som du vill i största allmänhet.

Vågen 23/9-22/10

Det finns en kollega som väcker starka känslor hos dig. De kan vara negativa men också positiva känslor. Du kan tycka väldigt illa om personen ifråga eller så kan du vara attraherad av hen, poängen är att oavsett känsla så vill du inte att hen ska kunna läsa dig. Tyvärr är du usel på att hålla masken.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Även fredagen bygger på förmågan att ta till sig nya kunskaper och att kunna se möjligheter. Det blir en rolig och annorlunda dag där du träffar nya och spännande människor. Var inte rädd för att ta ut svängarna rejält. Kvällen kan överraska, både när det kommer till aktiviteter och personer.

Skytten 22/11-21/12

Idag är det tempo som gäller, både i stort och smått. Du vill stöka undan allt innan du tar helg så att du kan börja med en fräsch start på måndagen. Det blir en bra dag där du har både hög fokus och mycket idéer. Kvällen blir rolig och väldigt impulsiv. Du umgås gärna med dina vänner.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen handlar om att göra saker på ditt sätt, det kan vara att träna, jobba praktiskt eller att vara väldigt metodisk och målinriktad i det du gör. Dagen bjuder även på en resa. Det kan vara en längre tåg eller bilresa eller en lite kortare utflykt. Kvällen bjuder på god mat och trevligt sällskap.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Den här dagen handlar om att komma bort med familjen. Det blir en skön avslutning på arbetsveckan där du kan ta helg ganska tidigt. Idag unnar du dig lite extra i form av mat och trevligt sällskap. Kvällen handlar om att lägga upp en strategi för morgondagen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du tvingar dig att jobba idag eftersom du egentligen inte har någon motivation alls. Kan du så väljer du att jobba hemifrån och du är kanske lite mindre effektiv än vanligt. Det finns ett motstånd inom dig som har med arbetet att göra. Tänk på att det är helg när du stämplar ut för dagen.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons