Dagen horoskop torsdag 16/11

15 nov, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag jobbar du gärna hårt fysiskt. Du behöver få vara ifred med dina tankar så du undviker sällskap i den mån du kan. En kollega vill gärna vara omkring dig och du känner dig snäsig när du ber om lite utrymme. Var ärlig, det är ändå bäst i längden.

Oxen 20/4-20/5

Idag kan du vara tvungen att byta arbetsuppgifter på kort varsel. Även om det rubbar dina cirklar så sätter du upp en positiv attityd och hugger in. Du vet att du har inget att vinna på att sätta dig på tvären. Nästa gång kan det vara du som behöver hjälp.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag improviserar du mycket. Du gör saker på känn snarare än att du tänker igenom dem ordentligt. Oftast blir det bra när du följer din magkänsla, men det skadar aldrig att blanda in logik och noggranna överväganden. Ibland är du lite väl impulsiv.

Kräftan 21/6-22/7

Även torsdagen blir en rolig dag som går fort. Den där bubbliga känslan från gårdagen håller i sig och du känner dig väldigt fri. Under den här dagen pratar du mycket med en kollega som du upplever som attraktiv. Även om du har ett förhållande kan du inte låta bli att flirta lite.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns en värme och en härlig gemenskap den här torsdagen. Du satsar verkligen på att få alla att må bra, både genom att ta hand om människor och genom att uppmuntra fritt tänkande. Idag är det högt till tak på din arbetsplats. Kvällen bjuder på nyheter.

Jungfrun 23/8-22/9

Även torsdagen kretsar kring idéer och kring hur du ska få till dem rent praktiskt. Som tur är har du en kollega som är bättre än du på att strukturera. Ta till hens hjälp och var inte rädd för att be om praktiska råd. Kvällen blir väldigt rolig.

Vågen 23/9-22/10

Under torsdagen sätta dina talanger att kompromissa och att få människor att enas på prov. Det blir en utmanande dag men också en väldigt rolig och berikande erfarenhet. Den här dagen får du mycket stöd av en ganska ny chef. Kvällen handlar om att vara effektiv.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag får du användning för dina talanger och du blir den självklara ledaren i ett nytt projekt. Du är glad över att du är så respekterad och att dina kunskaper uppskattas. Du utvecklas en hel del den här torsdagen, särskilt om du lyssnar lika mycket som du pratar.

Annons

Skytten 22/11-21/12

På torsdagen är du väldigt kreativ och ger nästan allt du gör en konstnärlig touch. Det finns en glädje i allt du presenterar men du är även väldigt charmerande mot alla du möter. Arbetar du med affärer eller människor så har du goda förutsättningar att sluta avtal eller sälja saker.

Stenbocken 22/12-19/1

Du fokuserar på att göra saker på rätt sätt idag. Det kan vara både inom jobbet eller inom en hobby. Du finslipar dina tekniker och du testar nya idéer. Det blir en dag då du presterar bra och du är nöjd med din insats. På kvällen får du uppmuntrande ord av en mentor eller lärare.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag får du väldigt goda nyheter som rör din ekonomi. Även om du hoppats på det här så blir det ännu bättre än du föreställt dig. De här nyheterna kommer att innebära att du kan sova lugnare på nätterna och slippa fundera så mycket på pengar.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag känner du dig helt uttömd på energi. Efter två väldigt produktiva dagar vill du helst göra så lite som möjligt. Det är endast tack vare envisheten från Stenbocken som du lyckas få något vettigt gjort idag. Kvällen ägnar du gärna åt en rolig och varierande hobby.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons