Dagens horoskop onsdag 15/11

14 nov, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Även på onsdagen har en fördel av Nymånens influens från i måndags. Idag kan du övertala nästan vem som helst till vad som helst. Använd dig av dina säljtekniker och sälj in dina idéer hos din chef. Kvällen bjuder på ett hemligt möte och starka känslor.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen blir en liten paus i allt som händer på jobbet. Idag får du möjligheten att kombinera arbete med ett fritidsintresse och det ger dagen lite extra krydda. Idag unnar du dig även saker som god mat och träning. En hobby där du uttrycker din kreativitet livar upp kvällen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Tvillingen är ett tolerant tecken när det kommer till plötsliga förändringar så du har troligen accepterat din nuvarande situation på ett ganska bra sätt. Du kommer att göra det bästa av de förutsättningar du får, bara du tar dig tid att bearbeta dina känslor. Du kan ha svårt för att ta till dig det du känner.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Idag känns det som om en ryggsäck med tusen kilo lyfts från dina axlar och den känslan gör dig glad och sprallig. Du är charmen själv, både privat och på jobbet. Det finns få personer som kan vara så härliga som du kan när du sätter den sidan till.

Lejonet 23/7-22/8

Det finns en busighet i ditt tecken som håller i sig i flera dagar. Vissa av dina kollegor har inte riktigt samma humor som du, så var lite mer försiktig med dessa sköra själar. Tänk på att grundtanken är att få alla att trivas och det gör du bäst om du behandlar varje person individuellt.

Jungfrun 23/8-22/9

Du har fått flera bra idéer, men den senaste tiden har det varit väldigt mycket på jobbet så du har inte kunnat implementera dem i den dagliga verksamheten. Idag är det något lugnare tempo så du får möjligheten att börja tänka ut hur du ska kunna ta dina idéer och förankra dem i din vardag.

Vågen 23/9-22/10

På onsdagen är du charmerande och väldigt lätt att ha att göra med. Det blir en rolig dag då tiden går fort. Den här dagen kan du stöta på en föredetta kollega som du inte sett på väldigt länge och det blir ett härligt och varmt återseende. Kvällen handlar om familjen.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Även onsdagen bjuder på skratt och glädje. Det blir en dag då du får leva ut din kreativitet och visa hur positiv du kan vara. Du charmar dina kollegor och dina chefer. Om du har något som du behöver eller vill ha så är det här den rätta dagen att fråga, få människor kan motstå dig.

Skytten 22/11-21/12

Idag går Månen in i ditt tecken och det ökar din vilja att prestera, men det gör dig också mer harmonisk och glad. Det blir en bra dag där du både jobbar undan en hel del och hinner med att vara social på arbetet. Om någon är grinig på dig efter gårdagen så charmar du dem totalt idag.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag händer det något som inte kan beskrivas på annat sätt än som ren tur. Det kan vara en kurs som du sökt och inte borde komma in på, en lott eller ett arbete du vill ha där den tidigare kandidaten tackat nej. Oavsett så blir du väldigt glad eftersom det ger dig en oväntad möjlighet.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du har en väldigt självsäker kollega som tycker att hen är bäst på allt och som har en tendens att inte lyssna på andra. Idag försöker du nå fram till hen, antingen genom smicker eller ett förtäckt hot, beroende på vilken metod som hjälper bäst. Hen måste rätta sig i ledet.

Fiskarna 19/2-20/3

Även onsdagen bjuder på en härlig kombination av att vara social och att prestera bra på jobbet. Idag får du roliga idéer och du kan utbyta olika strategier med en kollega som på många sätt är väldigt lik dig i sitt sätt att tänka. Som singel är det här bra tider att vara ute och möta nya människor.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons