Dagens horoskop tisdag 14/11

13 nov, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen handlar om att använda dig av din utstrålning och charm både på arbetet och privat. Just nu är din karisma starkare än vanligt så det gäller att du använder dig av den på rätt sätt. Kvällen passar bara till all form av fysisk utmaning och till idrott.

Oxen 20/4-20/5

På tisdagen har du mer tid över för att göra saker utöver dina vanliga rutiner och det ger dig en möjlighet att utveckla och förbättra vissa idéer som du har. Under den här dagen är du social och utåtriktad och dina kollegor kan inte låta bli att bli charmad av dig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du gick ut ur måndagen med mer kunskap och med andra förutsättningar än du hade när du vaknade upp på morgonen. Det här innebär att du måste ge dig själv möjligheten att smälta det som hänt och det du hört. Du behöver få tid att landa i det allt det nya så var snäll mot dig själv idag.

Kräftan 21/6-22/7

Idag lyfter du ett allvarligt ämne med en chef. Det kan vara något som är kopplat direkt till dig eller som rör dig personligen, men det kan också ha att göra med något som du observerat på din arbetsplats. För dig är ärlighet viktigt, och att våga stå upp för dina egna principer.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du vill få människorna i din omgivning att må bra och du gör ditt yttersta för att locka fram ett skratt. Lejonets charm i kombination med humor gör dig till en oslagbar underhållare när du vill, och idag vill du. Kvällen handlar om ett initiativ från din sida.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag vill du verkligen ingenting. Fick du bestämma skulle du krypa ned i sängen och dra täcket över huvudet, men verkligheten knackar på dörren. Du får helt enkelt tvinga dig både till jobbet och att agera när det händer saker som du inte räknat med. Det blir tufft, men du märker också att du är stark.

Vågen 23/9-22/10

Idag är du på ett strålande humör. Det finns så mycket som du vill göra och det mesta handlar om att tänka kreativt och det brukar du inte ha några problem med. Det enda negativa är att du kan vara lite tveksam när det kommer till att fatta beslut, men det kan du ju helt enkelt undvika idag.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Även om efterdyningarna från gårdagens Nymåne dröjer sig kvar så finns det något väldigt ljus och hoppfullhet den här dagen. Du är glad och positiv och du möter varje utmaning som en välkommen prövning där du ser hur bra du är. Idag tänker du och agerar du på ett kreativt sätt.

Skytten 22/11-21/12

Även idag är du lite tvärt emot. Om någon kommer med ett förslag är risken stor att du sätter dig på tvären, mest av princip. Du tycker du själv är lite jobbig, men har svårt att hantera ditt impulsiva beteende. Som tur är så är den här påverkan väldigt kortvarig.

Stenbocken 22/12-19/1

Det finns en kollega som har en förmåga att irritera dig. Det handlar inte bara om hens personlighet utan också om det faktum att hen är duktig på att smita undan de jobbigaste uppgifterna. Idag säger du ifrån på skarpen och din reaktion kan väcka en viss förvåning.

Vattumannen 20/1-18/2

Tisdagen blir minst sagt rörig, du vill gärna få saker gjorda på jobbet, men det kolliderar med ett privat åtagande som du gjort. Du blir stressad av att inte kunna vara på två ställen samtidigt. Ta ett djupt andetag och fokusera på en sak i taget så kommer du att hinna med det du ska.

Annons

Fiskarna 19/2-20/3

Idag kommer det in eld i ditt horoskop och det gör dig lite mer driven än vanligt. Du är på ett strålande humör och du charmar alla i din närhet med en kombination av humor och värme. Dagen handlar om att jobba hårt men också om att lämna utrymme för att ha kul.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons