Dagens horoskop måndag 13/11

12 nov, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Måndagen handlar om förändringar både i stort och smått. Det är Nymåne i Skorpionens tecken och det ökar din intuition. Nymånen hjälper dig att komma igång med egna förändringar men också att acceptera det som sker omkring dig. Dagen kan upplevas som en smula omvälvande.

Oxen 20/4-20/5

Du kan vädra dig till förändringar, och en orsak till det är att du verkligen avskyr när saker ändras. Oavsett om det är negativt eller positivt så innebär det att du måste anpassa dig och det är du inte särskilt bra på. Idag märker du en förändring hos dina chefer som antyder att något nytt är på gång.

Tvillingarna 21/5-20/6

Måndagen blir en omtumlande dag då många situationer ställs på sin spets. Det kan vara ett besked som förändrar mycket, nyheter som du inte väntat dig eller en person i din närhet som hållit inne med något som hen berättar idag. Även om det blir tufft så känns det ändå skönt att veta.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Det är Nymåne i Skorpionen och då handlar det om förändringar. Det kan vara saker som du själv vill åstadkomma eller yttre påverkan. I ditt fall verkar det handla om något som du själv vill. Det är en förändring som har med din vardag att göra, och då troligtvis din arbetssituation.

Lejonet 23/7-22/8

Du brukar sällan lägga band på dig själv, men idag kan du drabbas av en ovanlig osäkerhet när det kommer till både beslut och hur du ska resonera kring det. Du vill följa ditt hjärta, men samtidigt finns det mycket praktiskt som talar emot den här idén som du har.

Jungfrun 23/8-22/9

Du känner dig väldigt kluven. Du får en förfrågan som kommer att kunna ge dig en unik möjlighet, men då måste du våga släppa taget om något som du klamrat dig fast vid länge. Det känns som ett omöjligt val att göra, men om du bara tänker efter så vet du nog vad du ska göra.

Vågen 23/9-22/10

Det är Nymåne i Skorpionens tecken den här måndagen och det förstärker alla dina sinnen. Du är på helspänn just nu och det känns som om det ligger något i luften. Lita på det du känner, din intuition är väldigt stark just idag. Kvällen handlar om något som har med sport att göra.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Måndagen cirkulerar helt kring Nymånen i ditt eget tecken. Det kan vara en drivkraft till att starta eller avsluta saker, men det kan också vara en källa till tvivel och oro. Mycket hänger på hur din nuvarande livssituation ser ut. Vad du ska ta med dig är att det är känslorna och inte förnuftet som styr idag.

Skytten 22/11-21/12

Till skillnad mot vad du brukar vara så är du inte alls särskilt samarbetsvillig idag, snarare tvärtom. Du ifrågasätter allt och har lätt för att bli grinig. Din kollegor börjar undra vad som hänt i helgen, men de flesta är smarta nog att inte starta en diskussion med dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag kan du bestämma en hel del över hur du ska arbeta och när du ska göra vad. Det passar dig utmärkt med en sådan frihet, du blir väldigt harmonisk när det inte finns någon som talar om för dig vad du ska göra. Stenbocken är en väldigt självständig individ.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Måndagen handlar om att organisera och strukturera, något som knappast ligger i din natur. Du är en bra ledare och din styrka ligger i att erkänna dina egna svagheter och andra personens styrkor, vilket i det här faller innebär att du bör delegera bort detaljarbetet.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har lite dåligt samvete över en vän som du ser alldeles för sällan. Det beror inte enbart på dig, utan ni är båda usla på att höra av er. Idag tar du initiativet till att ses, äntligen sätter ni ett datum. Kvällen handlar om att agera när du ser att något är fel.

Annons