Dagens horoskop söndag 12/11 Fars dag

11 nov, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Lite beroende på din familjesituation så kan den här dagen handla om att fira pappa eller om att bara njuta av livet. Det finns en glädje och värme över dagen så oavsett hur du spenderar den så blir det bra. Mycket på söndagen kretsar kring mat och kring att laga mat.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen handlar om att fira någon. Det kan vara en pappa, dig själv eller kanske någon som fyller år. Det blir en fin avslutning på veckan. Du äter gott umgås med människor som du tycker om. Idag tränger du undan allt vad arbete och plikter heter.

Tvillingarna 21/5-20/6

Alla kan behöva en paus i sitt stressiga liv och då kan man ta sig tid att reflektera, filosofera och göra andligt berikande övningar som yoga eller meditation. Idag är det din tur att lägga tid på saker som får dig att växa som människa. Det blir en harmonisk avslutning på veckan.

Kräftan 21/6-22/7

Söndagen handlar om pappor i synnerhet och kanske någon som finns i ditt eget liv, det kan vara du själv, en farfar eller din pappa. Det blir en varm dag där du får fira någon som är väldigt speciell för dig. Det blir också en dag då du skämmer bort dig själv lite extra.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag samlar du gärna familj och nära omkring dig. Det blir en dag då du landar i att det är helg och att du är ledig. Det är också en dag då du firar en person som du står nära. Oavsett om det är middag eller tårtfika så blir det en mysig söndag.

Jungfrun 23/8-22/9

Söndagen blir härlig. Även idag ser du till att omge dig med människor som du tycker om, även om det främst verkar vara din familj snarare än vänner. Det blir en dag då du kan slappna av och bara vara i nuet. Idag väntar några överraskande nyheter.

Vågen 23/9-22/10

På söndagen är det pappas dag och det tänker du fira på ditt sätt. Oavsett om du umgås med din egen far, blir firad själv eller uppmärksammar någon annan far så blir det en härlig dag. Det spelar inte så stor roll vem du firar så länge du får fira någon du tycker om. Kvällen handlar också om att lösa en gåta.

Skorpionen 23/10-21/11

Oavsett om du firar pappa idag eller om du träffar andra familjemedlemmar så blir det här en dag som handlar om dina närmaste. Det blir en dag då du prioriterar att umgås med dina nära. Det kan vara att ni gör saker tillsammans eller bara tar det lugnt och myser.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Söndagen fokuserar på din familj och på att träffas och ha mysigt. Det kan vara en klassisk familjelunch eller en god fika. Oavsett hur länge ni umgås så blir det en stund av återhämtning för dig. Kring dina nära kan du vara dig själv utan att behöva tänka på vad du gör eller säger.

Stenbocken 22/12-19/1

Söndagen blir en riktig mysdag då du gör mycket saker för dig själv. Du umgås gärna med familjen delar av den här dagen, antingen över en middag eller lite fika. Det viktigaste är att du får tid för både dina nära och dina personliga behov. Det kan vara mini SPA, träning eller en hobby.

Vattumannen 20/1-18/2

Söndagen kretsar mycket kring familjen, kring en gemensam aktivitet, men också kring möjligheten att bara ta det lugnt och vila. Det blir en mysig och harmonisk dag som bjuder på en härlig matupplevelse och en hel del skratt. Kvällen handlar om att planera framåt.

Fiskarna 19/2-20/3

På söndagen försöker du få ihop familjen. Oavsett om det är din egen lilla familj eller en större variant med syskon och kusiner så kan det vara lite svårt. Idag lyckas du dock få med de flesta och ni kan ha en trevlig eftermiddag tillsammans. Kvällen blir intressant och bjuder på en twist.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons