Dagens horoskop lördag 11/11

10 nov, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Efter en vecka full av kompromisser och samarbete så vill du ha en dag där du får bestämma över din tid helt själv. Idag kanske du tänker egoistiskt, men ibland är det bra att tänka på sig själv eftersom det får dig att må bra och då blir du mer empatisk mot andra.

Oxen 20/4-20/5

På lördagen har du inte så mycket inplanerat, men det är bra för det finns en del saker du behöver komma ikapp med hemma. Det kan vara saker som är knutna till hushållet eller en hobby. Dagen blir lugn och skön, du ser till att varva aktivitet med en hel del vila.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det flödar kreativitet och passion genom ditt tecken den här dagen. Du skapar gärna med händerna eller sjunger och lagar mat. Det som är viktigast för dig är att inte fastna framför tv eller göra något som du upplever som monoton och tråkigt. Den här dagen handlar om dig och ditt skapande.

Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen ägnar du åt något som du brinner för. Det kan vara träning, idrott eller kanske en hobby. Dagen tycks kretsa kring kreativitet och skapande på ett eller annat sätt. Idag får du möjligheten att träffa en person som ofta är upptagen, men som du saknar mycket.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

På lördagen är du ute så mycket som möjligt, särskilt om solen tittar fram. Du behöver ljuset för att må bra. Lejon är väldigt beroende och solenergi och den här mörka årstiden tär på dig. På kvällen gör du gärna något kul och annorlunda. Det blir en aktiv kväll.

Jungfrun 23/8-22/9

Lördagen spenderar du gärna med en eller flera vänner. Att slippa vara i din vanliga arbetsmiljö och att umgås med personer som inte har med jobbet att göra blir väldigt energigivande för din del. Kvällen handlar om att ta ett initiativ som har med en udda aktivitet att göra.

Vågen 23/9-22/10

På lördagen möter du många nya och trevliga människor. Du brukar sällan bli blyg, men idag kan du få tunghäfta när du inser vilka beundransvärda och relativt mäktiga personer som du stött på. Var modig och visa din charmiga sida, du har inget att skämmas för.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag är du rastlös och du känner i hela kroppen att du vill aktivera dig. Du har en vän som inte alls gillar att röra på sig lika mycket som du gör och du får använda dig både av din övertalningsförmåga och din charm för att locka med hen utanför ytterdörren.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det har varit en tuff vecka och idag känner du ända in i själen att du behöver få vila upp dig. Har du möjlighet så sätter du inte foten utanför dörren utan kryper upp i soffan i sällskap med en bra bok eller en spännande film. Det här är en dag för dig då det inte finns några krav.

Stenbocken 22/12-19/1

Lördagen handlar om att umgås med familjen men kvällen kan bjuda på lite spontan fest eller kanske en utgång med dina vänner. Det är sällan du är så här impulsiv, men du har sagt till dig själv att du vill leva lite mer i nuet och det här är ett första steg i den riktningen.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag fixar du mycket hemma. Det kan vara ett renoveringsprojekt eller något annat som tar din tid i anspråk. Du tycker att det är skönt att det händer saker samtidigt som det kanske inte är den roligaste av dagar. På kvällen är du väldigt nöjd med din egen insats.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag har du möjligheten att träffa en vän som du inte sett på väldigt länge. Era liv är oftast icke kompatibla så när ni försöker få ihop att ses så spricker det på grund av att en av er är tvungen att ställa in. Idag verkar dock allt fungera så njut av skvaller och av att få umgås med din vän.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons