Dagens horoskop fredag 10/11

09 nov, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Under fredagen försöker du få ett par ganska färgstarka individer att dra åt samma håll. Lägg till att du själv inte är den bästa på att jobba i team så har du en gedigen uppgift framför dig. När du väl lyckas få alla att tänka som en grupp så blir du väldigt stolt. Kvällen handlar om att släppa loss och ha kul.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen blir en kort men intensiv dag. Du har planer för eftermiddagen så du ser till att jobba in lite tid, antingen genom att hoppa lunch eller genom att börja tidigare. Det blir en rolig dag som bjuder på skratt. Under eftermiddagen njuter du av en unik miljö och härliga upplevelser.

Tvillingarna 21/5-20/6

Fredagen handlar om att inte stressa. Du tar dig tid att prata med dina kollegor, några minuter här och där. Du kan upplevas som lite ofokuserad den här dagen, men det du förlorar i effektivitet tar du igen genom att bygga goda relationer med dina medarbetare. Kvällen bjuder på en överraskning.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Fredagen blir en intressant dag där du testar nya saker. Du har en bra relation med en viss kollega och ni kan prata öppet utan att ni förolämpar varandra eller kliver varandra på tårna. Det handlar om att kunna ta och ge kritik för att växa. Kvällen blir rolig och aktiv. Du är gärna ute med vänner.

Lejonet 23/7-22/8

Idag är du glad och social, du vill också gärna hålla igång den här dagen. Om du blir stillasittande för länge blir du rastlös och ofokuserad. Under dagen försöker du prata lite med en kollega som du upplever som reserverad. Hen är en gåta som du vill lösa. Kvällen består av nöjen och skvaller.

Jungfrun 23/8-22/9

Fredagen blir social och trevlig även om du har massor att göra. Du försöker höja effektiviteten, inte bara på dig själv utan även på dina medarbetare. Det blir svårt men roligt på samma gång. Du vill hitta ett sätt att motivera snarare än att driva på dina kollegor. Kvällen bjuder på en spontan tillställning.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Idag vill du bli inspirerad och det blir du. Det finns människor omkring dig som har briljanta idéer och ett härligt sätt att arbeta på. Dagen handlar om att inte bara vara produktiv utan att också kunna ta svängarna lite extra när det kommer till det konstnärliga. Kvällen består av nöjen.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag fokuserar du på nöjen, både på jobbet och privat. Oavsett om du tar en lång rast eller en gofika på eftermiddagen så är det den sociala biten som är viktigast. Även kvällen handlar om nöjen. Har du möjlighet så träffar du dina vänner och släpper loss rejält.

Skytten 22/11-21/12

Idag får du möjligheten att steppa upp och ta ansvar för en arbetsuppgift. Det blir både roligt och utmanande på samma gång. Även om du tycker att det är svårt så vet du att det både är lärorikt och nyttigt för dig. Kvällen handlar om vänskap, om att försöka förstå och om tålamod.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag fokuserar du på enkla nöjen som gör dig glad. Det kan vara att träffa en vän som du inte sett på länge, gå ut och ta en långlunch med dina kollegor eller till och med en spontan aw. Det blir en mysig dag då du njuter av livet trots kylan och mörkret.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Fredagen handlar om både arbete och nöjen. Det blir en intensiv dag inledningsvis, men du ser till att sluta så tidigt du kan för att roa dig med något helt annorlunda. Det blir en trevlig eftermiddag och en mysig kväll. Du avslutar arbetsveckan på topp.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag väljer du att umgås med dina kollegor framför att vara supereffektiv. Dels är det fredag och då slappnar du alltid av lite, och dels är det sällan som arbetet ligger så bra till att du kan prata bort en halvtimme utan att få dåligt samvete. Kvällen handlar om kärlek och värme.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons