Dagens horoskop torsdag 9/11

08 nov, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

På torsdag kommer det in en influens från Vågen. Det är en dag som handlar om att kompromissa, men också om att kunna jobba i ett lag. Väduren brukar oftast vara den som leder eller den som jobbar själv, men idag är det gruppen framför individen som gäller.

Oxen 20/4-20/5

Idag är det väldigt mycket att göra och du stressar en hel del för att hinna med. Tyvärr så hjälper inte alla till lika mycket, utan vissa av dina kollegor maskar för att slippa de jobbigaste uppgifterna. Kombinationen av lata kollegor och för mycket jobb kan göra dig sur.

Tvillingarna 21/5-20/6

Torsdagen blir lite motsatsen till resten av veckan. Du tycker att det är roligare att samarbeta den här dagen och du söker dig till uppgifter där ni är två eller flera. Idag är du också öppen för att vara den som säger till när du känner dig klar med ditt. Du hjälper gärna någon annan.

Kräftan 21/6-22/7

Idag kommer det in mer sociala och utåtriktade influenser i ditt tecken. Idag jobbar du gärna med affärer, att skapa kontakter eller i team. Du gillar att diskutera dina tankar och idéer med andra personer. Kvällen handlar om att vara stark och om att våga ta ansvar för andra.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Torsdagen handlar om att du har idéer och visioner som du gärna vill få med din chef på. Du brukar vara bra på att prata för dig, men idag är du extra talangfull inom det området. Du gör en presentation som ingen kan motstå, men frågan är om du verkligen får som du vill?

Jungfrun 23/8-22/9

Idag tycks du vistas i en lite annorlunda miljö där du får möjligheten att hitta inspiration och träffa roliga och intressanta människor. Det blir ett bra avbräck i en ganska monoton vardag. Under eftermiddagen försöker du komma på ett sätt att delge dåliga nyheter.

Vågen 23/9-22/10

På torsdagen har du en tendens att hamna i en konflikt även om du gör ditt bästa för att undvika det. Idag stöter du på personer som vill provocera och väcka känslor vilket gör det svårt att inte bli upprörd eller arg. Kvällen bjuder på en rolig och stimulerande upplevelse.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag tar du ett moget beslut och bestämmer dig för att gå vidare och inte älta det som varit. Du har inte alltid lätt för att förlåta, men när du inte ens vet vad som orsakat den här konflikten från början känns det lite barnsligt att hålla fast vid den. Kvällen blir rolig. Du känner dig fri.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Även torsdagen handlar om att lära sig saker men också om att ha tålamod och öva. Det blir en rolig dag om du inte ställer för höga krav på dig själv. Du har en bra lärare eller mentor som du beundrar. Det kan uppstå lite kemi mellan er två.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är på ett sprudlande gott humör idag och du kan upplevas som flirtig av ett flertal personer. Det blir en rolig dag då du får mycket uppmärksamhet. Du kanske till och med blir utbjuden eller medbjuden på en aktivitet. Som singel kan du uppleva allt intresse för dig som både spännande och lite skrämmande.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag är du tillbaka i din vanliga vardag igen och det tar lite tid att landa i allt. Det blir en intressant dag arbetsmässigt, den enda nackdelen är att du är väldigt trött och kan ha svårt att fokusera när det blir mycket siffror eller allt för långa möten.

Fiskarna 19/2-20/3

Det har uppstått en konflikt på arbetet och du vill gärna få den ur världen även om du inte är personligt drabbad. Den här konflikten påverkar stämningen negativt och det gör det svårt för dig att fokusera på det du borde göra. Kvällen handlar om att ta ett eget initiativ.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons