Dagens horoskop onsdag 8/11

07 nov, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Du planerar gärna framåt den här dagen. Att sätta långsiktiga mål och att jobba med siffror får dig att må bra. Du trivs med att skapa ramar för framtiden. En kollega kan råka kliva dig på tårna och då finns det en risk att du blir mer arg än du borde bli för den här typen av överträdelse.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen blir en av de bästa dagarna den här veckan. Även om du har mycket att göra så är du pigg och utvilad samtidigt som du har en massa bra idéer. Idag gör du också plats för både träning och en hobby. För dig är det viktigt med aktiviteter utanför arbetet.

Tvillingarna 21/5-20/6

Även onsdagen handlar om att vara själv och lägga upp arbetet efter dina egna tankar och idéer. Idag kan du blir lite arg på personer som försöker få dig att ändra åsikt. Du är väldigt orubblig när du väl bestämt dig för något. Kvällen inbjuder till träning eller annan aktivitet.

Kräftan 21/6-22/7

Idag är du ovanligt organiserad för att vara du. Det handlar inte bara om att du är effektiv, du har också ett bra tänk när det kommer till uppgifter som har med siffror och planering att göra. En bra dag för att göra upp framtida mål. Kvällen handlar om tillit och ett löfte.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Även under onsdagen föredrar du att hugga i och arbeta fysiskt. Du är gärna själv med dina tankar den här dagen. Det finns ett problem som du behöver hitta en lösning på och det gör du genom att tänka och arbeta samtidigt. Kvällen bjuder på nyheter.

Jungfrun 23/8-22/9

Du får höra om en person som missköter sitt arbete och det gör dig verkligen irriterad. Hens slöhet gör att alla, inklusive du, får mer att göra. Det värsta är att hen tycks vara stolt över att komma undan med att göra så lite. Du funderar på att lyfta problemet med en chef, men du vill samtidigt inte skvallra.

Vågen 23/9-22/10

Som de flesta arbetar du bäst praktiskt när det är mycket jord i ditt tecken. Kombinera ditt handfasta arbete med din kreativitet så får du ett lyckat resultat. Det här är också en bra dag att ägna sig åt en hobby där du får utlopp för din konstnärliga sida.

Skorpionen 23/10-21/11

Som den färgstarka personlighet du är så kan du ha lätt för att hamna i konflikt och det är inte sällan som det blir en segdragen historia. Idag eskalerar ett bråk inom familjen eller umgängeskretsen. Det här är en gammal och känslig konflikt som du är osäker på hur den startade en gång i tiden.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag får du möjlighet att testa på lite nya uppgifter och du tycker det är både kul och stimulerande att lära dig nya saker. Vanligtvis är du väldigt lättlärd, men idag kan det gå lite segare än vanligt. Försök att tålamod med dig själv. Allt kan inte sitta på första försöket.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag har du inte bara bestämt dig, du har förankrat dina beslut genom att delge en eller flera personer dina planer. Genom att göra det officiellt blir det svårare att backa ur. Du tycker att det är skönt att du kommit hit, det har varit en lång väg och mycket som du behövt släppa taget om. Idag mår du bra.

Vattumannen 20/1-18/2

Under onsdagen avslutar vissa uppgifter och påbörjar andra. Du har kommit till en ny fas i ditt projekt och det är spännande men samtidigt tidskrävande. Idag får du också lite tid att göra något kul tillsammans med familjen eller med en vän.

Fiskarna 19/2-20/3

På onsdagen finns det en risk att du halkar efter i dina planer, mest på grund av att du har så mycket att göra. Du blir lite irriterad på dig själv att du inte är så effektiv som du skulle vilja vara, men det handlar nog mer om att det är ett högre tempo på jobbet rent allmänt än att du är långsam.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons