Dagens horoskop tisdag 7/11

06 nov, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

På tisdagen jobbar du gärna självständigt. Du tänker bäst om du slipper ventilera dina idéer med andra. Även om Väduren inte är det mest metodiska tecknet i zodiaken så njuter du av struktur idag och du tar gärna chansen att göra långa listor som du kan bocka av när du är klar.

Oxen 20/4-20/5

På tisdagen kan du vara lite trött, du har ännu inte kommit ikapp riktigt med omställningen i tiden. En struntsak för andra, men för den lite förändrings fientliga Oxen kan det påverka en hel del. I övrigt en bra och produktiv dag där du känner att du hinner bli klar med dagens uppgifter.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du brukar vara social och glad och kunna samarbeta bra, men idag väljer du att jobba självständigt. Att förlita dig på andra människor gör dig nervös, du föredrar att ha total kontroll själv. Under dagen kan en chef lyfta ett lite känsligt ämne.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns en risk att du upptäcker att du gjort fel idag och då är det bara att bita i det sura äpplet och göra om. Du ogillar verkligen att erkänna att du har fel, samtidigt så vet du att det är främst du själv som förlorar på om du sticker huvudet i sanden.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det är mycket jord i ditt tecken och det är bra för den gör dig väldigt lugn och harmonisk. Idag jobbar du hellre med händerna än teoretiskt, om du måste jobba med huvudet så väljer du saker där det finns tydliga ramar att gå efter som till exempel ekonomi. Kvällen blir rolig och aktiv.

Jungfrun 23/8-22/9

Även tisdagen bjuder på mycket jord vilket kan göra dig envis och lite fyrkantig. Idag bör man inte bryta regler runt omkring dig för då blir du arg. Du vill att de personer som du jobbar med håller sig till ramarna för sitt uppdrag. Kvällen handlar om att få utlopp för din kreativitet.

Vågen 23/9-22/10

Tisdagen handlar om att lita på din egen smak. Ibland kan du bli orolig för att andra inte ska uppskatta samma sak som du och då viker du dig om det kommer till en diskussion. Tro på dig själv och lita på dina idéer så kommer du att uträtta mästerverk idag.

Skorpionen 23/10-21/11

Under tisdagen är du lika splittrad som under måndagen, men idag låter du förnuftet ta över och dämpar din lust att göra saker utan att fundera igenom dem först. Just den här dagen är det ett väldigt klokt beslut som kommer att bespara dig en hel del problem.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag växer sig din irritation till ilska och det finns en stor risk att du startar en konflikt med den här personen som du stör dig på. Skytten har aldrig varit rädd för att säga det som behövs när det behövs och det visar du idag. Kvällen kan bli överraskande aktiv.

Stenbocken 22/12-19/1

Även tisdagen handlar om att sätta mål och om att göra upp planer för framtiden, men idag handlar det om något som ligger lite närmare i tiden. Du arbetar även med en kollega som ger dig inspiration.

Vattumannen 20/1-18/2

Tisdagen består av hårt arbete, en hel del möten och en del krångel. Du kan vara enkel att ha att göra med fram tills du blir irriterad, då sätter du sig på tvären. Det finns en risk att du visar upp just den lite mindre charmiga sidan av din person.Kvällen bjuder på en trevlig miljö och god mat.

Fiskarna 19/2-20/3

Tisdagen blir lite stressig, men ändå rolig. Du har mycket att göra, men du får hjälp från ett oväntat håll. Du föredrar att jobba i grupp framför att jobba själv och idag finns det goda chanser att kunna slå dig ihop med någon annan. Kvällen bjuder på nyheter och inspiration.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons