Dagens horoskop måndag 6/11

05 nov, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Ny månad, nya tag. Du går in i den här veckan med mycket jord i ditt horoskop och det gör dig mer organiserad än du brukar vara. Det blir en bra men intensiv start redan från morgonen. Du är noga med detaljer och du håller dig inom ramarna, du tar inga chanser den här dagen.

Oxen 20/4-20/5

Du inleder veckan med dubbla jordenergier och det skapar en stabil grund att stå på. Idag tänker du organiserat, du har koll både på vad du ska göra och på de personer som du jobbar med. Idag skapar du gärna listor och rutiner som kan hjälpa dig att förbättra det område du arbetar med.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag kommer det in en påverkan från bland annat Jungfrun och det gör att den här dagen lämpar sig till att arbeta med saker som kräver noggrannhet, som pappersarbete eller att jobba med siffror. Under dagen kan en vän höra av sig för att få ett råd om ett lite udda problem som hen råkat ut för.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Du går in i veckan med en hög ambition och en tanke om att vara väldigt effektiv. Du jobbar snabbt och genomtänkt idag, men det finns en risk att du börjar slarva lite på slutet för att hinna med allt du planerat att göra. Kvällen handlar om en fråga.

Lejonet 23/7-22/8

Du är envisare än du brukar vara och du är inte på humör för någon form av förändring, varken i stort eller smått. Om någon ens föreslår att ni ska byta kaffesort på jobbet så sätter du dig på tvären. Varför ändra på saker som fungerar hyfsat? Kvällen blir annorlunda.

Jungfrun 23/8-22/9

Det är dubbelt Jungfru i ditt tecken och det gör att många av dina starkaste drag blir ännu mer framträdande. Idag är du effektiv och organiserad. Du gör saker på löpande band utan att för den sakens skull stressa. Under den här dagen får du beröm av en chef eller kollega.

Vågen 23/9-22/10

Idag har du en tendens att vilja göra saker noga. Du är väldigt petig med detaljerna och det resulterar i att det mesta tar lite längre tid än det brukar. Var beredd på att att ta till i underkant när du ska göra en uppskattning av vad du hinner med. Kvällen blir rolig och informativ.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Skorpionen är ett passionerat och impulsivt tecken som ofta agerar på sin intuition. Idag bromsas du dock av den förnuftiga Jungfrun och du känner dig kluven. Dina känslor manar dig till handling medan förnuftet vill bromsa dig och få dig att tänka efter.

Skytten 22/11-21/12

Du har länge irriterat dig på en kollega som tar lite väl fritt på reglerna. Det är inte så att du själv alltid gör som man ska, men just nu när du influeras av Jungfrun så kan du bli något av en paragrafryttare. Du är du väldigt noggrann med att hålla dig inom ramarna.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är inne i en period som skriker förändring på ett positivt sätt. Den här dagen handlar mer om framtiden än nutiden. Du organiserar, förändrar, strukturerar och sätter mål. Det kan även innefatta att du söker arbete, kollar på boenden eller kurser. En rolig och annorlunda dag.

Vattumannen 20/1-18/2

Måndagen bjuder på nya intryck och nya miljöer. Det kan vara att du är ute och reser men det kan också röra sig om ett temporärt byte av uppgifter på din arbetsplats och det leder till att du får jobba med andra kollegor i en lite annorlunda miljö. En intressant dag.

Annons

Fiskarna 19/2-20/3

På måndagen går du in i din bubbla och gör bara det du måste, en sak i taget. Du är väldigt metodisk och du betar av det nödvändigaste först. Dagen handlar också om att acceptera nya influenser och andra sätt att arbeta på. Kvällen bjuder på fysiskt utmanande aktiviteter.

Annons