Dagens horoskop söndag 5/11

04 nov, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag reflekterar du en del över både livet och döden. Det finns en person som du saknar mycket och idag tänder du ett ljus för hen eller kanske till och med åker till en kyrkogård. Det blir en sentimental och vacker dag där du tar dig tid att vara i nuet.

Oxen 20/4-20/5

På söndagen kan du verkligen sätta en tidsram för avslutningen på ditt projekt och det kräver ett firande av något slag. Oavsett om det blir en trevlig lunch, champagne och kaviar eller bara lite hemmamys på kvällen så ser du till att uppmärksamma att du äntligen är klar.

Tvillingarna 21/5-20/6

Även söndagen fokuserar på familjen men också på möjligheten att få umgås med släkt som du kanske inte hinner träffa så ofta. Det blir en dag som troligtvis bjuder på både god mat och fika. Idag trivs du bäst om du kan omge dig med djur eller med barn.

Kräftan 21/6-22/7

Om gårdagen handlade om minnen så handlar söndagen om att skapa nya. Det blir en härlig dag tillsammans med de som står dig närmast, oavsett om det är familj, vänner eller en partner. Idag unnar du dig det bästa av livet och du njuter av värmen från de omkring dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag söker du dig till värmen och närheten från dina närmaste som familj eller vänner. Det blir en dag som kan påminna om sorg och saknad men också en dag där du verkligen tar dig tid att umgås med dem du älskar. Det blir en dag då du stannar upp och bara njuter av nuet.

Jungfrun 23/8-22/9

Även söndagen verkar bli ganska familjeorienterad. Du omger dig med personer som du står nära. Det blir en bra och dramalös helg, precis vad du behöver för att återhämta dig inför den kommande veckan. Kvällen handlar om att äta gott och om att umgås med varandra.

Vågen 23/9-22/10

Efter alla känslor under gårdagen behöver du aktivitet och rörelse i ditt liv. Det blir en rolig avslutning på veckan. Du är gärna utomhus och suger åt dig av naturens energi om du kan, men om vädret inte samarbetar så duger det med andra aktiviteter, kanske bowling, paintball eller äventyrsbad.

Skorpionen 23/10-21/11

Söndagen handlar om minnen men också om att vara här och nu. det blir en lite vemodig men fin dag. Ibland kan det vara skönt att sakta ned tempot i vår ganska intensiva värld och bara njuta av de personer som du älskar. Skorpionen är inte mycket för att leva i det förflutna, men ibland behöver man få minnas.

Annons

Skytten 22/11-21/12

På söndagen saktar du ned tempot ordentligt och de få aktiviteter som du deltar i ser ut att vara väldigt stillsamma. Hela den här dagen uppmanar till eftertanke och djupare funderingar. Det blir en själsligt berikande men ändå lugnt avslut på veckan.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen handlar om att bevisa något, både för dig själv och andra. Du ställer höga krav på dig själv men du känner också press utifrån. Idag vill du prestera både för din egen skull och för att visa andra att du har det som krävs. Kvällen blir mysig men väldigt lugn.

Vattumannen 20/1-18/2

Söndagen handlar om att fira något. Det kan vara att du är klar med ditt projekt eller så är det någons födelsedag. Oavsett om det firas med caviar och champagne eller mysig gofika så blir det en härlig och varm söndag. Se bara till att du får tid över till något som du planerat att göra för dig själv.

Fiskarna 19/2-20/3

Söndagen blir lite mer fysiskt aktiv än lördagen. Om du gillar att springa är det en bra dag för en löparrunda. Att komma ut ur bostaden gör ditt på gott humör oavsett om det är ute i naturen, på gymmet eller bara tar en långpromenad i stadsmiljö. Kvällen handlar om något som har med julen att göra.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons