Dagens horoskop lördag 4/11

03 nov, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Den här dagen har du många aktiviteter inbokade. Det blir en livlig dag där du gärna håller igång. Du träffar nya människor och du blir inspirerad av hur andra personer tänker. Idag är du väldigt öppen för allt som är nytt och annorlunda, du vill lära dig saker.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen blir intensiv men inte särskilt rolig. Du ägnar dig åt att avsluta ett projekt och det är de här sista delarna som är extra tråkiga. Du håller humöret uppe med musik och positiva tankar. Ibland är det lättare att inte övertänka saker utan att bara göra dem.

Tvillingarna 21/5-20/6

Lördagen tillbringar du med de personer som står dig närmast. Du har ett behov av att få komma människor nära idag och du känner att du behöver kunna slösa med din egen kärlek och värme. Det blir en fin dag, om än lite mer stillsam än dina helger brukar vara.

Kräftan 21/6-22/7

Under lördagen tänker du på de människor som på ett eller annat sätt inte finns i ditt liv längre. Det är både lite vemodigt och fint på samma gång. Du kan välja att besöka en kyrkogård eller kanske tända ett ljus hemma. För dig är inte det viktigaste var du är utan vad du gör för att minnas dina nära.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag vill du gärna umgås med familjen. Det blir en härlig dag där du med fördel tillbringar ett par timmar utomhus, särskilt om vädret är fint. Som soldyrkare och med Solen som härskartecken kan du uppleva att den här tiden på året är jobbig. Du har svårt för så mycket mörker.

Jungfrun 23/8-22/9

Lördagen ser ut att kunna bjuda på ett riktigt äventyr. Du gillar att tänja på gränserna och idag gör du något som skulle kunna vara riskfyllt, men du är försiktig och sätter din säkerhet främst även om du inte vill missa att testa den här aktiviteten. Kvällen kretsar kring vänskap och empati.

Vågen 23/9-22/10

Lördagen inbjuder till reflektion och eftertanke. Det blir en dag som handlar om minnen, både sorgliga och glada. Det viktigaste den här dagen är att du är med människor som du står nära. Att dela den här dagen med de personer du älskar gör den speciell.

Skorpionen 23/10-21/11

Den här dagen handlar om en hobby men också om att umgås med familjen. Det blir en rolig och aktiv dag där du testar olika saker. Den här dagen handlar om frisk luft, om att röra på sig men framförallt om att umgås tillsammans. Kvällen bjuder på god mat och skratt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Lördagen ser ut att kretsa kring nöjen. Antingen kan du vara bortbjuden på fest eller en middag eller så väljer du att umgås ut med dina vänner. Du vill ha liv och rörelse omkring dig och det ser du till att få. Det blir en kul och händelserik dag.

Stenbocken 22/12-19/1

Lördagen blir en aktiv och rolig dag men också en dag som bjuder på ett kärt återseende och en hel del skvaller. Du får höra saker som kan göra dig lite irriterad men också nöjd på samma gång. Du inser att du gjort rätt val. Kvällen ser ut att bli intensiv, rolig och överraskande.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har ett projekt som du vill bli av med så fort som möjligt men som har dragit ut på tiden. Nu kan du äntligen se ljuset i tunneln och idag går du in för att avsluta det sista. Du vet att det här projektet kommer att ge dig lite extra i plånboken när du som bäst behöver och det är det som driver dig just nu.

Annons

Fiskarna 19/2-20/3

På lördagen samlar du gärna både släkt och familj kring dig. Det kan vara ett kyrkogårdsbesök med fika efter eller bara en mysig eftermiddag tillsammans. Mycket den här dagen kretsar kring minnen och att prata om personer som ni saknar. Det blir en fin dag och en mysig kväll.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons