Dagens horoskop fredag 3/11

02 nov, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Fredagen handlar också om att vara snabb och få mycket gjort, men idag lämnar du lite utrymme åt dig själv för att kunna vara mer kreativ. Även om du vill jobba snabbt så är tiden inte lika avgörande, det viktiga är resultatet. Kvällen handlar om nöjen och om att vara öppen för att möta nya människor.

Oxen 20/4-20/5

Även fredagen fokuserar mycket på att planera framåt. Det blir en dag som väcker drömmar och ambitioner. Äntligen tycks saker lugna ner sig inom familjen och nu får ni mer tid tillsammans. Det här är en värdefull tid som ni vill ta vara på. Kvällen handlar om gemenskap.

Tvillingarna 21/5-20/6

Fredagen blir fartfylld, rolig och annorlunda. Du pratar mycket med en lite nyare kollega den här dagen och du inser hur rolig den här personen är. Du är gärna spontan idag och gör något tillsammans med dina kollegor efter jobbet om du inte har något annat inbokat.

Kräftan 21/6-22/7

Idag fortsätter du ditt egenvalda projekt att få till en bra stämning. Du använder dig av din humor och din karisma. Få personer kan motstå en Kräfta som vill charma sin omgivning. Den här dagen handlar också om spel bakom kulisserna och om falska löften.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under fredagen bestämmer du dig för att tänka framåt. Det har varit så mycket ältande av problem och konflikter den här veckan att du känner att du behöver något roligt att fokusera på. Du är i grund och botten en väldigt positiv person och det visar du prov på idag.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag har du goda möjligheter att hitta just den där saken som du velat ha länge till ett riktigt fyndpris. Dagen handlar om att unna sig och om att skämma bort sig själv, något som du inte gör allt för ofta. Det blir en härlig dag och en ännu bättre kväll. Njut av den, det förtjänar du.

Vågen 23/9-22/10

Även fredagen handlar om att gjuta olja på vågorna. Du dämpar oro och skvaller bara genom att vara närvarande och du höjer stämningen med ditt skratt och din värme. Du är en uppskattad kollega och vän, något du kan ta med dig. Kvällen handlar om nöjen och om att träffa roliga människor.

Skorpionen 23/10-21/11

Fredagen blir den mest lättsamma och avslappnande dagen på hela veckan. Du är på ovanligt gott humör och du vill gärna hitta på något efter jobbet. Det här blir en dag då du släpper loss och låter din humor få ta över. Du bländar din omgivning med din härliga karisma.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag är en sådan dag då kreativiteten flödar. Månen delar med sig av sina bästa energier och du ser till att ta ut svängarna ordentligt. För dig är det viktigt att både kunna jobba praktiskt och lägga ned din själ i arbetet om du ska trivas

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen handlar om att ha kul samtidigt som du jobbar på. Det är en extra festlig stämning på ditt arbete den här dagen och du njuter av att umgås både med kollegor och dina vänner den här fredagen. Kvällen ser ut att kunna bjuda på en flirt för singel Stenbocken.

Vattumannen 20/1-18/2

På fredagen delar du upp ditt arbete så att det inte ska bli så enformigt. För Vattumannen är kreativitet väldigt viktigt. Du måste få utlopp för dina idéer och visioner om du ska trivas. Kvällen handlar om att ge sig själv en present som du anser att du förtjänar.

Fiskarna 19/2-20/3

Fredagen blir en familjeorienterad dag oavsett om du är ledig eller arbetar. Jobbar du försöker du smita hem lite tidigare så du kan umgås med dina nära. Är du ledig blir det en dag då du gärna gör en utflykt tillsammans med familjen. En ny miljö kan ge dig härlig inspiration.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons