Dagens horoskop torsdag 2/11

01 nov, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

På torsdagen försöker du höja tempot ytterligare. Du är lite trött på att ligga steget efter och nu försöker du effektivisera ditt arbete så mycket du kan. Det finns en risk med att kapa hörnorna och det är att du kanske missar en del detaljer. Du är helt enkelt inte lika noggrann som du brukar vara.

Oxen 20/4-20/5

Jobbmässigt är det här en bra dag som går väldigt fort. Du har mycket att göra och det gäller att du skriver listor så du inte missar något. Privat så kan det uppstå livliga men roliga diskussioner som rör din och familjens framtid. Ni tycks planera ett nytillskott, det kan vara ett barn, ett djur eller kanske en semesterbostad.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag får du höra om en förändring som gäller arbetet och det kan göra att du blir lite orolig. Du brukar sällan lyfta dina funderingar utan behålla dem för dig själv, men idag pratar du vitt och brett med alla om vad det är som är på gång. Kvällen handlar om en hobby.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Den senaste tiden har du märkt att det inte är lika bra stämning på jobbet som det brukar vara. Som Kräfta kan du vara väldigt känslig för förändringar i dynamiken. För att få upp stämningen tar du ett eget initiativ som handlar om att inkludera och entusiasmera.

Lejonet 23/7-22/8

På torsdagen bestämmer du dig för att ignorera den infekterade stämningen på jobbet och fokusera på ditt och på framtiden. Du är duktig på att kunna se det som är bra i varje situation och det visar du prov på idag. Privat så kan du få roliga nyheter som rör en resa.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag ska du unna dig något, det kan vara en god lunch, en rolig aktivitet efter jobbet eller bara en siesta mitt på dagen. Det viktigaste är att du fokuserar på dina behov och att du är snäll mot dig själv. Idag kommer en chef med en lite udda förfrågan. Be att få betänketid innan du svarar.

Vågen 23/9-22/10

Idag hamnar du mitt i en konflikt, antingen på arbetet eller privat. Det är viktigt att du parerar det här innan det går för långt. En av dina stora talanger är att kunna medla mellan människor även om känslorna svallar. Du vet precis hur du ska hantera situationen och vad du ska säga.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Under torsdagen försöker du fokusera på jobbet, men det kan vara svårt. Det är mycket inom dig som kräver att du funderar och processar dina känslor, något som kan ta fokus från arbetet. Under kvällen pratar du gärna med en vän eller familjemedlem om dina tankar.

Skytten 22/11-21/12

Den här dagen är det mycket att göra och som de flesta Skyttar kan du sätta fart när det behövs. Du höjer tempot och tiden flyger iväg. En kollega har privata problem och tenderar att dela med sig av lite för mycket av sin privata sfär för att du ska vara bekväm med det.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag höjs både kraven på dig och tempot på jobbet. Du är en plikttrogen person som oftast arbetar lite hårdare än dina kollegor. Idag tröttnar du på en som hela tiden försöker smita undan sitt ansvar och lägga det på dig. Du säger nej till att hjälpa till och det chockerar alla.

Vattumannen 20/1-18/2

På torsdagen får du en förfrågan om du behöver hjälp och det förvånar dig, inte minst eftersom det brukar vara den här personen som ber snarare än ger hjälp. Det blir en positiv omväxling för din del. Kvällen handlar om att sätta nya mål eftersom du uppnått de flesta av dina gamla.

Annons

Fiskarna 19/2-20/3

Idag upptäcker du ett problem som har med din familj att göra. Det är en av dina nära som hållit en hel del saker för sig själv men nu när allt bubblar upp till ytan så börjar du inse hur ensam hen har varit med sina tankar och problem. Du ser till att finnas där för hen.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons