Dagens horoskop onsdag 1/11

31 okt, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

På onsdagen blommar din kreativitet ut och du sätter din personliga stämpel på nästan allt du gör. Det kan vara både på jobbet och privat. Den här dagen handlar till stor del om tempo, men också om att kunna tänka fritt och lite annorlunda.

Oxen 20/4-20/5

Idag är det inte så mycket, varken privat eller på jobbet så du får möjligheten att landa i nuet. Det blir mycket tankar fram och tillbaka. Det kan röra sig både om saker som hänt, saker du planerar men också situationer som du hanterar just nu.

Tvillingarna 21/5-20/6

För lite sömn är inget som rimmar bra med Tvillingen. Få tecken blir så griniga som du blir när du inte får sova tillräckligt. Det roliga är att du inte själv märker att du fräser åt människor, du tycker att du håller din trötthet för dig själv. Kvällen handlar om nyheter.

Kräftan 21/6-22/7

Efter att ha sålt in din idé stenhårt i två dagar kan du börja upptäcka vissa svagheter med den. Här gäller det att kunna ta ett steg tillbaka och betrakta hela situationen med objektiva ögon. Om du ska lyckas i det här projektet måste du kunna vara kritisk mot dig själv.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag brakar det loss ordentligt. Den där konflikten du nästan kunnat nosa dig till i början av veckan blommar du ordentligt och du känner av hur hela den här dramatiken förändrar dynamiken på din arbetsplats. Det blir en emotionellt uttömmande dag.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag är du känslomässigt labil. En påverkan från Kräftan gör dig mer mottaglig för Månens inflytande och du kan ha nära till både tårar och skratt den här dagen. Du är också extra känslig för kritik vilket kan bli påtagligt när en chef vill ha feedback på ett misstag som du gjort.

Vågen 23/9-22/10

Onsdagen blir lite av en mellandag för din del. Det händer inte så mycket och det är skönt eftersom du får chansen att ladda om efter en intensiv start på veckan. Idag umgås du gärna med djur eller barn, det förankrar dig i nuet snarare än att du fokuserar framåt eller bakåt.

Skorpionen 23/10-21/11

På onsdagen kan du vara lite känslomässigt utmattad. Du har åkt berg och dalbana i dina känslor de senaste dagarna så det är inte underligt om du upplever dig som dränerad. Den här dagen handlar om att landa i vardagen och hitta tillbaka till harmonin inom dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag går inte saker alls som du tänkt dig. Redan tidigt på dagen stöter du på en mur av problem och det kan göra dig lite handlingsförlamad. Det bästa i en sådan här situation är att helt börja om från början. Tänk om och gör rätt, då blir det bra.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag har du mycket frihet och du kan lägga upp ditt arbete på ett sätt som passar dig. Stenbocken är ett av de få tecknen som föredrar att jobba ensam framför i grupp. Du är väldigt självgående och du gillar att göra saker på ditt eget sätt. Kvällen kan bjuda på ett överraskande sms.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är en person som nästan alltid ställer upp och som har svårt att säga nej. Idag får du igen det på ett positivt sätt. Du får hjälp när du kör fast och det finns kollegor som kommer till din undsättning när du svämmar över av arbetet. Kvällen bjuder på god mat och trevligt umgänge.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag har du möjlighet att söka råd och tips av andra. Det kan vara ett grupparbete, ett möte eller en konferens av något slag. Det här blir en rolig dag då du låter din kreativitet få vara din ledstjärna. Under eftermiddagen väntar ett beslut av något slag.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons