Dagens horoskop söndag 29/10

28 okt, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag kan du uppleva en influens från jord när den är som allra bäst. Det blir en dag då du är väldigt förankrad i det du gör och det finns en trygghet i varje beslut som du fattar. En bra dag att göra upp budgetar eller se över din ekonomi. Glöm inte bort att unna dig lite tid utomhus.

Oxen 20/4-20/5

Även söndagen går i svallvågorna av gårdagens starka energier så blir söndagen mer stillsam och bjuder på reflektion. Du funderar mycket den här dagen, både på vem du vill vara och vart du är på väg. Idag tar du en initiativ som påverkar framtiden. Det handlar om att komma vidare och utvecklas.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du vaknar upp lugnare och starkare än du varit på länge den här söndagen. Du känner att du kan njuta av nuet på ett helt nytt sätt. Dina tankar fladdrar varken fram eller bakåt i tiden som de brukar göra utan du upplever lycka och harmoni i att vara här och nu.

Kräftan 21/6-22/7

Under söndagen känner du att du inte kan vara ensam med alla dina tankar. Du behöver en förnuftig person att bolla dina idéer med och som kan komma med ett annat perspektiv. Idag väljer du att umgås med en eller flera personer som du kan lita på och som är villiga att hjälpa dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag vill du ge dig själv en möjlighet till nystart. Du kan vara din värsta domare och den senaste tiden har du fördömt många av dina egna beslut. Det handlar om en kombination av dåligt självförtroende och dålig tajming. Idag vill du stryka ett streck över det som varit och fokusera på framtiden istället.

Jungfrun 23/8-22/9

På söndagen känner du att du är färdig med att grubbla. Det här blir en dag som handlar om att vara utomhus och att aktivera dig. Du känner ett behov av att få röra på dig och fysiskt utmana dig själv. Dagen handlar också om vänskap och om förmågan att förlåta.

Vågen 23/9-22/10

Söndagen handlar om att vilja ta tillbaka något som du sagt när du varit arg, men också som stolthet och om svårigheten att be om ursäkt. Du gör saker långt mer komplicerade än det behöver vara. Tänk på att en gest kan säga mer än tusen ord, visa att du är ledsen istället.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag tar du dig tid att landa i nuet. Det innebär att du gör saker du trivs med utan krav på tid eller måsten. Du myser gärna hemma, lagar god mat och läser en bok eller tittar på film. För dig är vardagslyx ingenting komplicerat, du njuter som bäst när du får göra vad du vill.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Söndagen handlar om att ta kontakt med den personen du tänker på. Det kan vara rakt på med ett meddelande eller telefonsamtal men det troligaste är att du arrangerar ett slumpmässigt möte mellan er. Du är en duktig regissör när det kommer till att anordna tillfälligheter.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag håller du igång mest hela dagen. Har du möjlighet är du gärna utomhus och rör på dig. Närheten till naturen brukar ge dig energi och idag är det inget undantag. Eftermiddagen handlar om att visa att du faktiskt kan och vågar fatta tuffa beslut.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag ger du dig själv tid att landa i nuet. Det kan vara att du åker bil, buss eller tåg en längre sträck och får möjlighet att fundera lite över din livssituation. Det är sällan som du har den här tiden att bara kunna sitta och tänka utan några direkta krav utifrån. Kvällen blir en mysig familjekväll.

Fiskarna 19/2-20/3

Efter Nymånen igår så kan det komma en svallning av känslor, särskilt för de Fiskar som präglas extra mycket av Vatten i sitt tecken. Bli inte förvånad om du bli gråtmild, arg eller lycklig för småsaker den här dagen. Det du går igenom är en slags reningsprocess så bejaka dina känslor.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons