Dagens horoskop fredag 27/10

26 okt, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Under fredagen kolliderade två starka viljor när du och en kollega tycker olika. Ni har båda sitt ursprung i eld och båda brinner för det ni tror på. Det här är inte ett läge för kompromisser, mer för ett accepterande att ni båda inte kommer överens och inte bör jobba ihop med det här.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen blir bra för att du gillar fredagar. Nästan alla är på gott humör och det smittar av sig. Även om det är full fart idag så tycker du att det är kul, särskilt när du får beröm. Idag möter du en person som tar dig med storm, du visste inte att du kunde bli så förtrollad som du blir idag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Fredagen blir en dag fylld av positiv energi. Du är på ett härligt humör och du strör komplimanger och glädje omkring dig. Få personer kan vara så charmiga som en Tvilling i sitt esse. Idag möter du nya personer som gör ett starkt intryck på dig. Det här är personer du vill umgås med.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Idag ställs du inför tuffa problem, men tack vare den härliga energin från Eld som just nu är i ditt tecken kan du tackla dem på ett bra sätt. Du får även hjälp från ett oväntat håll vilket gör dig riktigt glad. Under eftermiddagen väntar en rolig nyhet som kan påverka dina semesterplaner till våren.

Lejonet 23/7-22/8

Det är fredag idag och alltid när det är fredag är du på extra gott humör. Idag låter du charmen flöda och du sprider dina positiva eneŕgi omkring dig. Den här dagen handlar mer om att ha kul och om att umgås med dina arbetskollegor än om att jobba hårt. Kvällen bjuder på nöjen och skratt.

Jungfrun 23/8-22/9

Det finns en styrka och en vilja hos dig den här fredagen. Jord i kombination med eld kan bli väldigt mäktigt om du bara lyckas fokusera på dina mål. Dagen handlar också om att kunna slappna av och ha lite kul. Kvällen blir rolig och social. Du umgås helst med vänner eller din familj.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Under fredagen hittar du styrka att stå fast vid dina idéer även om de stöter på mothugg. Du kanske inte säger något högt till en början med, men du planerar hur du ska agera och lägga upp din argumentation för att kunna vinna över kollegorna till din sida. Kvällen blir intressant på mer än ett sätt.

Skorpionen 23/10-21/11

På fredagen är du väldigt drivande. Du vill att det ska gå undan och du accepterar inget förhalande av dina kollegor. Vissa personer kan uppleva dig som bossig, men de flesta har lärt sig att det är bäst att göra som du säger. Den här dagen handlar om att vinna, både i stort och smått.

Skytten 22/11-21/12

Idag hamnar du i en situation där du blir osams med en kollega. De senaste dagarnas täta arbete har tärt på er relation. Den här konflikten kan ta sig olika uttryck, antingen dividerar ni högt och öppet eller så är det mer som ett kallt krig där ingen säger någonting.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

På fredagen imponerar du på en vän eller kollega. Du visar att du inte bara är smart utan du har också en förmåga att genomföra dina planer från idé till konkret handling. Under den här dagen blir du allt mer medveten om att en viss person flirtar med dig. Hen är tydligt intresserad.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här fredagen blir både aktiv och rolig. Du har saker inplanerade både på jobbet och privat. Det är en dag som går fort, delvis för att det faktiskt är mycket att göra men också för att du har så kul. Dagen kantas av värme och humor. Kvällen bjuder på en trevlig överraskning.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag har du styrka och utstrålning i ditt tecken. Om det är någon gång du ska våga sticka ut och vara lite annorlunda så är det idag. Det blir en härlig inledning på helgen. En kollega kommer med ett förslag som antyder att hen gärna skulle vilja träffa dig lite mer priva.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons