Dagens horoskop onsdag 25/10

24 okt, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Även idag mår du bra av att inte jobba ensam. Du frodas när du är bland andra människor och kan ventilera dina idéer och insikter. Idag är en bra dag att påbörja en kreativ hobby eller att fullfölja ett konstnärligt mål som du har. Idag ser du inga begränsningar, bara möjligheter.

Oxen 20/4-20/5

Det verkar som om du är lite piggare den här onsdagen. Du hämtar energi från naturen och kring det faktum att din insats gör skillnad. Idag är du ovanligt kreativ och det genomsyrar både ditt arbete och det du gör privat. Det blir en rolig och givande onsdag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag jobbar du ihop med en person som är ganska svår. Hen vill alltid göra på sitt sätt och sätter sig på tvären när hen inte får som hen vill. Det hjälper inte ens att kompromissa eftersom hen anser att det bara finns ett sätt att göra saker och det är hens sätt. Idag tar du fram din mer manipulativa sida.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Även onsdagen handlar om lagarbete och om att komma framåt tillsammans. Du bör undvika att vara den som leder gruppen eftersom du har svårt att fatta beslut på egen hand. Ditt behov av att vilja göra alla glada kan gå emot din förmåga att driva på projektet. Ikväll väntar en överraskning.

Lejonet 23/7-22/8

Idag ska du lyssna på din kropp och vara lite extra vänlig mot dig själv. Som Lejon tror du att du klarar allt och när din kropp protesterar så ser du det snarare som en utmaning än som en varning. Idag ska du ta din kropps signaler på allvar oavsett om det handlar om sömn, vila eller mat.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag upptäcker du att lära känna dina kollegor är lite som att skala en lök. När du fått bort det första lagret så finns det mer lager, fler saker att upptäcka. Det här är ganska intressant för den vanligtvis ointresserade Jungfrun. Kvällen handlar om fördomar.

Vågen 23/9-22/10

Även under onsdagen tar du på dig en lite mer tillbakadragen roll. Även om du gärna bidrar med hårt arbete och stöd till de personer som behöver så vill du inte vara den som fattar ett avgörande beslut. Du vill vara alla till lags och det kan du inte om du måste gå emot någon.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Något har hänt under gårdagen som gör att det stormar rejält inom dig. Du vill inte visa dig svag på jobbet idag så du sätter upp en glättig fasad utåt för att dölja hur du egentligen mår. Kanske skulle du må bättre om du pratade med någon som du står nära istället för att låsa in alla känslor.

Skytten 22/11-21/12

Även onsdagen handlar om att rätta sig i ledet och det kan klia i dig att göra motstånd. Samtidigt så vet du att det är nyttig träning för dig att göra som någon annan säger utan att ifrågasätta. Det är bra att kunna tänka själv men ibland måste man kunna ta en order utan att skapa problem.

Stenbocken 22/12-19/1

Du får massor av bra input från både kollegor och din chef idag. Tack vare alla råd och tips så går dagens utmaningar galant. Idag får du också en förfrågan som gäller ett arbete, en utbildning eller en möjlighet att satsa på en dröm som du har. Det här erbjudandet är bättre än du vågat drömma om.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Idag är det extra viktigt för dig att vara på plats på ditt arbete, särskilt om du brukar jobba hemma. Du har personer som du vill iaktta när du meddelar ett visst beslut. För dig är det viktigt att själv få en uppfattning om de eller den här personen är ärlig mot dig.

Fiskarna 19/2-20/3

Onsdagen handlar mycket om att lyssna på de personer du möter och arbetar med. Det är mycket som pågår under ytan och du är bra på att uppfatta de mest svaga signaler om att något inte är bra. Din intuition är stark så lita på din magkänsla.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons