Dagens horoskop tisdag 24/10

23 okt, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen är en dag som handlar om att samarbeta och om att jobba i grupp. Vanligtvis brukar du inte gilla grupparbeten om du inte leder dem själv, men idag tar du ett steg tillbaka för att låta en mer försynt kollega få pröva på att ta mer ansvar.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen handlar om att stötta en yngre person eller kollega som har det litet tufft just nu. Hen har svårt att acklimatisera sig till alla förändringar och du finns där både genom att lyssna men också med värdefulla råd och tips. Du vet hur du ska få människor att känna sig sedda.

Tvillingarna 21/5-20/6

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Idag passar det bra med alla former av grupparbeten. Du är ovanligt anpassningsbar och du lyssnar mycket på vad dina kollegor har att säga. Vanligtvis kan du som Tvilling vara ganska bra på att prata utan att lyssna, men idag är det tvärtom. Det blir en dag då du lär dig saker om andra.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Idag går du in i en påverkan som gör dig lätt att ha att göra med. Du samarbetar bra och du anpassar dig lätt, både till nya personer och nya uppgifter. Du tycker det är spännande med gruppdynamik och du är en värdefull tillgång i vilken grupp som helst. Kvällen handlar om en hobby.

Lejonet 23/7-22/8

Även tisdagen präglas av en viss beslutsångest men idag handlar det mer om att du inte vill trampa människor på tårna. Du vet att det du vill inte nödvändigtvis går hand i hand med dina kollegors åsikter och nu är fråga om du ska följa ditt hjärta eller rätta dig efter majoriteten.

Jungfrun 23/8-22/9

Det finns en ganska ny kollega som intresserar dig mer än du vill erkänna för dig själv. Det finns något ytterst privat med den här personen och det gör att du nästan känner dig utmanad att gräva lite under den polerade ytan. Du vill veta vem hen är på riktigt.

Vågen 23/9-22/10

Du vill verkligen inte sticka ut idag utan föredrar att smälta in i bakgrunden Det handlar inte så mycket om blyghet som att du inte vill irritera människorna omkring dig. Du är villig att ge upp dina egna intressen till förmån för att skapa harmoni omkring dig.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

På tisdagen kan du vara ganska manipulerande för att driva igenom din vilja. Det som förvånar dig mest är att ingen genomskådar ditt sätt att spela på andra personers svagheter. Du gör det trots allt med både vänlighet och värme vilket gör det lätt för din omgivning att förlåta dig.

Skytten 22/11-21/12

Idag arbetar du i en större grupp med en ganska auktoritär ledare. Hen finner sig inte i mothugg eller att bli ifrågasatt. Som tur är har du hjälp av Fisken fenomenala förmåga att acklimatisera sig, annars skulle du få allvarliga problem. Det ligger i din natur att ifrågasätta.

Stenbocken 22/12-19/1

På tisdagen är du väldigt positiv och du har inget emot att hugga i lite här och där. På jobbet är du flexibel och du är öppen att testa på nya områden. Du vill verkligen lära dig och utvecklas, men för att göra det så behöver du en chef som ser potentialen i dig, och det har du just nu.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Även tisdagen präglas av möten och av att få människor att komma överens. Du kanske inte är lika bra på diplomati som Vågen men du har en talang för att kunna kliva in och styra upp situationen innan de urartar till kaos. Kvällen handlar om familjen och om ett gemensamt beslut.

Fiskarna 19/2-20/3

På tisdagen har du svårt att bestämma dig. Din velighet kommer från Vatten och den är extra stark hos dig under de här dagarna. Även om du får mycket positivt från Vatteninfluensen så bidrar den också med en osäkerhet när det kommer till att fatta beslut.

Annons