Dagens horoskop måndag 23/10

22 okt, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Vanligtvis brukar Väduren inte vara den som bryr sig så mycket om andra och du är ett tecken som kan ha problem med auktoritet, men idag är det tvärtom för dig. Du känner ett starkt behov av att hitta balans omkring dig och du vill inte stöta dig med något så därför blir du sårad när du får kritik av en chef.

Oxen 20/4-20/5

På måndagen är du ganska fysiskt och psykiskt slut efter en intensiv tid, men det förhindrar inte att du är både social och på gott humör. Idag är du kanske inte lika effektiv som du brukar vara, men du får människorna omkring dig att må bra med din värme och uppmärksamhet.

Tvillingarna 21/5-20/6

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Idag finns det en aktivitet som du väldigt gärna vill delta i, samtidigt har du lovat en vän att ses och hen är inte en person som man ställer in med. Det här blir lite av ett moraliskt dilemma, där du väger dina behov mot behovet att vara en bra vän.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Du går in i veckan med en stark vilja att förändra och påverka. Det är särskilt frågor som rör personal som intresserar dig. Det har varit en turbulent period på ditt arbete och du känner att det inte alltid är medarbetarna som hamnar i fokus. På kvällen diskuterar du något med familjen.

Lejonet 23/7-22/8

Du påverkas mycket av Luft just nu och det kan göra dig lite ambivalent. Det bestämda Lejonet blir plötsligt tveksam och då kan det hända att du sätter dig på tvären och inte vill fatta några som helst beslut. Det är ofta allt eller inget med dig, du har svårt för att vara mittemellan.

Jungfrun 23/8-22/9

Under de inledande dagarna den här veckan märker du att du är mer intresserad av de personer som du arbetar med än du brukar vara. Även om du oftast uppfattas som snäll och varm så är du sällan intresserad av att korsa linjen mellan kollegor och privat vänskap.

Vågen 23/9-22/10

Vågen är känd för din velighet och idag är inget undantag. Du vet att du har en deadline för ett visst beslut, men ändå väljer du att skjuta på det här beslutet längre än du borde. Du är osäker på om du kommer att ångra dig så därför gör du helt enkelt ingenting.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Det inleder veckan starkt med en charm och en utstrålning som gör dig svår att motstå, oavsett om du vill genomföra något på jobbet eller bara locka med en vän på något spontant äventyr. Du är väl medveten om dina styrkor och du drar dig inte för att spela på dem.

Skytten 22/11-21/12

Idag är du överdrivet pratig och social. Det innebär att det inte händer så mycket på jobbet förutom att du har trevligt. Vissa av dina kollegor kan störa sig på ditt beteende, men det bekommer dig inte. Du är bra på att låta kritik rinna av dig som vatten på en gås.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har ovanligt mycket bra energi idag och den utnyttjar du till att få saker gjorda, såväl på jobbet som privat. Idag är du mer social än du brukar vara och du tar initiativet till att etablera en ganska ny kontakt. En vän kommer med ett litet udda förslag som handlar om din framtid.

Vattumannen 20/1-18/2

Det verkar som om du sitter i möte nästan hela den här måndagen. Det kan vara att du arbetar hemifrån eller har fysiska möten. Oavsett så blir det en dag som kretsar kring kompromisser och kring att få många personer att enas, inte en helt lätt uppgift.

Annons

Fiskarna 19/2-20/3

Du har bra energier i ditt horoskop i början av veckan. Din intuition är stark tack vare Månens placering och du har en förmåga att kunna läsa av de människor du möter med en ovanlig exakthet. Under dagen träffar du en person som får dig att längta långt bort.

Annons