Dagens horoskop söndag 22/10

21 okt, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Söndagen handlar om att skapa harmoni omkring sig. Det blir en bra dag då du njuter av livet. Du är gärna utomhus om vädret samarbetar, annars så vistas du i harmoniska miljöer där du kan stressa ned. Under dagen väntar lite annorlunda nyheter.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen ägnar du åt att göra det trivsamt i din omgivning, det kan vara på en klubb, hemma eller rent av på ditt arbete. För dig handlar det om att du vill att alla ska trivas omkring dig och därför anstränger du dig lite extra idag. Kvällen bjuder på en trevlig överraskning.

Tvillingarna 21/5-20/6

Hela söndagen kretsar kring en närstående och kring ett friande. Det kan vara allt från en födelsedag till en prestation som är värd att uppmärksammas. Det blir en trevlig dag med mycket mat och många människor. Du kan bli lite emotionellt utmattad innan kvällen kommer.

Kräftan 21/6-22/7

Söndagen blir en bra dag då du känner att du är beredd att förlåta och gå vidare. Oavsett situationen mellan dig och den vän som du har problem med så känner du dig redo att antingen släppa taget om er två eller att stryka ett streck och börja om från början.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Diplomati har aldrig varit din starka sida. Du tenderar att tvinga igenom din vilja eller manipulera igenom den. Om du inte får som du vill blir du irriterad. Idag får du öva på din förmåga att kompromissa såväl som att hitta en lösning på ett dilemma som passar alla, inte bara dig.

Jungfrun 23/8-22/9

Även söndagen handlar om att göra saker som du inte brukar göra. Idag testar du något helt nytt, det kan vara en hobby, en fysisk aktivitet eller så åker du iväg på en utflykt helt själv. Jungfrun brukar sällan göra saker helt solo, men idag känner du att det är något som du borde bli bättre på.

Vågen 23/9-22/10

Även söndagen kretsar kring framtidsdrömmar och siffror. Du har något som du gärna vill köpa, men för att ha råd med det måste du spara en hel del. Idag tar du råd från en släkting eller vän som alltid varit duktig på ekonomi. Kvällen handlar om att träffa vänner och bara ha kul.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Även söndagen blir en dag som du gärna spenderar utomhus. Det behöver inte vara i skog och mark utan en långpromenad i stadsmiljö kan ge dig lika mycket energi och inspiration. Du mår bra av sällskap men nästan ännu bättre av att strosa runt själv med dina tankar.

Skytten 22/11-21/12

Efter en intensiv vecka både fysiskt och psykiskt så använder du söndagen till att hela dig själv. Du kanske tränar, mediterar eller tar en promenad i naturen. Vad du behöver är att få lugn och ro och att få tid att rensa dina tankar och hämta in positiv energi.

Stenbocken 22/12-19/1

Söndagen blir en ganska lugn och skön dag då du passar på att vila upp dig om du är ledig. Jobbar du så tar du en sak i taget utan att stressa. Det blir en bra dag där du kan hämta kraft och ta dig tid att smälta allt som hänt under veckan. En vän hör av sig med nyheter om ett jobb eller en utbildning.

Vattumannen 20/1-18/2

Du påbörjade ett projekt för nästan ett år sedan och nu börjar du känna dig lite mätt på det. Idag avslutar du flera saker i det här projektet och du tycker att det känns bra att närma dig målet. Kvällen handlar om god mat och som att skapa en sommarkänsla så här på hösten.

Annons

Fiskarna 19/2-20/3

Söndagen handlar om familjen och om att fira något eller någon tillsammans, det blir en mysig dag där du njuter av att samla dina nära och kära omkring dig. Under dagen får du höra nyheter om en person som planerar att flytta en bit bort eller kanske plugga utomlands.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons