Dagens horoskop lördag 21/10

20 okt, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

På lördagen kastar du dig in i ett projekt som ligger långt utanför ditt kunskapsområde. Du gör det med en stor portion självsäkerhet och även en viss naivitet. På något sätt är du övertygad om att du kan bara du vill. Bli inte besviken om det inte blir rätt första gången du försöker.

Oxen 20/4-20/5

Du är en person som kan vara väldigt lat mellan dina aktiva perioder och den här dagen handlar just om kontrasten mellan aktivitet och vila. Idag har du mycket du vill hinna med och tempot är högt, men när väl luften går ur dig så blir du väldigt passiv och gör ingenting istället.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag är du taggad på en utmaning som ligger långt utanför din comfort zone. Du kan vara rätt så äventyrlig när du sätter den sidan till och idag är en dag då du tar risker. Kvällen bjuder på en hel del skratt och roliga minnen. Det blir en minnesvärd lördag.

Kräftan 21/6-22/7

Lördagen handlar om att komma bort. Det kan vara för hela helgen eller bara över dagen. Du behöver en ny omgivning och en ny inspiration. Idag åker du gärna iväg med en nära vän snarare än din partner eller en familjemedlem. Du behöver lite friskt blod och nya tankar omkring dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag vill du pressa dig själv fysiskt och du inser att du måste utmana dig själv psykiskt för att klara det. Ditt problem är att när kroppen börjar bli väldigt trött tenderar du att ge upp istället för att ge de där extra 10 procenten som du vet att du har. Idag tänker du stärka dig själv mentalt.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag tvingar du ut dig själv utanför din bekvämlighetszon. De senaste veckorna har du haft mycket rutiner på helgen och det gillar du, men idag tvingar du dig själv att inte följa något schema utan att vara mer impulsiv. Du tycker att det är obekvämt att improvisera, men idag gör du det ändå.

Vågen 23/9-22/10

Idag försöker du planera framåt. Du har aldrig varit särskilt bra på att strukturera din ekonomi, men idag tar du tag i det även om du tycker att det är tråkigt. Du har ett behov av att känna dig trygg ekonomiskt och det övertrumfar tristessen i att göra en budget.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Idag har du ett behov av att få komma ut i naturen. Nu när dagarna är så korta är det extra viktigt för dig att ta till vara på dagsljuset så mycket som möjligt. Skorpionen är känslig för mörker så passa på att samla energi utomhus, särskilt om solen skiner.

Skytten 22/11-21/12

Idag tar du det lite lugnt. Två intensiva dagar tar ut sin rätt och du behöver få möjlighet att vila upp dig. Den här dagen handlar om att mysa hemma, antingen med din partner, familj eller kanske helt själv. Det blir en dag då du fokuserar på god mat och på att ha trevligt.

Stenbocken 22/12-19/1

Om du är ledig den här dagen så gör du det mesta möjliga av din ledighet. Du njuter verkligen av att vara fri att träffa vänner och familj. Idag kan du vara på shoppinghumör och det kan gräva ett rejält hål i din plånbok. Kvällen bjuder på ett överraskande sms.

Vattumannen 20/1-18/2

Har du chansen så tillbringar du gärna dagen utomhus tillsammans med dina vänner. Det blir en harmonisk dag kantat med skvaller, mys och kanske lite korvgrillning. För dig är det rena rama terapin att komma bort från hemmet och vardagen några timmar.

Annons

Fiskarna 19/2-20/3

Om du mår bra idag så är du gärna utomhus så mycket det går. Den krispiga luften och de vackra färgerna som hösten bjuder på gör dig lugn och harmonisk. Har du möjlighet så tillbringar du gärna dagen i sällskap med barn eller djur. Det blir en skön kontrast till vardagen.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons