Dagens horoskop fredag 20/10

19 okt, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag finns det en envishet i ditt horoskop som gör att du inte ger upp oavsett hur många gånger du får göra om en uppgift. Den här envisheten är bra för dig när den är positiv, det är när du sätter dig på tvären som du kan få vissa problem. Kvällen handlar om att ha mod.

Oxen 20/4-20/5

Hela dagen går väldigt fort idag, delvis för att det är mycket att göra men också för att du tycker att ditt arbete är lite extra kul idag. En tävling eller lek sätter lite piff på eftermiddagen. Kvällen passar bra till sociala aktiviteter såsom en aw eller en middag med dina vänner.

Tvillingarna 21/5-20/6

Även fredagen bjuder på nya miljöer och en möjlighet att testa lite annorlunda och roliga uppgifter. Det är sällan du är så motiverad på jobbet som du är just nu och det beror på att du blir utmanad att tänka på ett annat sätt. En kollega flirtar med dig och det kan göra dig generad.

Kräftan 21/6-22/7

Det dröjer sig kvar ett moln från gårdagen även om du försöker skaka av dig alla negativa känslor. Kräftan kan vara mer långsint än du vill erkänna ens för dig själv och hela gårdagens situation tär lite på dig. Vad du behöver är en paus från vardagen och din vanliga miljö.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag är du kreativ och du låter din konstnärliga sida få blomma ut, både på arbetet och privat. Det blir en rolig dag där du är både social och effektiv på samma gång. Som singel kan det uppstå en viss spänning mellan dig och en kollega. Den lättsamma stämningen mellan er har blivit flirtig.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag mår du mycket bättre. Det kan bero på att du kurerat dig själv eller att det helt enkelt är fredag, veckans bästa dag. Du är ovanligt sprudlande och charmig och du lyckas linda en ny kollega runt dina fingrar utan att ens märka vilket starkt intryck du gör på hen.

Vågen 23/9-22/10

Idag kan du uppleva en viss stress på jobbet. Det har varit mycket att tänka på de senaste dagarna och det hjälper inte att det dessutom är mycket att göra. På kvällen finns det goda möjligheter att du springer på en person som du tänkt en hel del på de senaste veckorna.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag är du charmen själv och du bjuder på både leenden och goda råd. När du är på det här humöret så sprider du värme och glädje omkring dig. Det finns något både busigt och utmanande i din personlighet som gör det extra roligt att umgås med dig. Kvällen bjuder på en överraskning.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag kan du vara lite seg på morgonen, särskilt om det blev en sent kväll igår. Trots att orken inte är på topp så är humöret bra. Det är fredag och du gillar fredagar. Under dagen kan ett beröm från en chef föra dig lite extra rörd. Hen brukar sällan strö komplimanger omkring sig.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen blir en bättre dag då alla hjälps åt. Det är fullt ös hela dagen och du njuter av att ha högt tempo utan att stressa. Idag får du ett specialprojekt som kräver en kreativ och konstnärlig touch. Kvällen bjuder på en rolig aktivitet tillsammans med antingen vänner eller kollegor.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag är du väldigt harmonisk. Du stressar inte utan göra klart en sak i taget. Mycket den här dagen är på detaljnivå och det passar dig bra eftersom du kan pilla i lugn och ro medan tankarna vandrar. Kvällen handlar om familjen och om en idé som du har fått.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag stöter du på ett problem som du inte kan reda ut på egen hand. Du behöver råd och stöd från en chef men hen har länge varit väldigt svår att få tag på. Mycket den här dagen handlar om att jaga den här personen. Kvällen bjuder på variation och trevligt sällskap.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons