Dagens horoskop torsdag 19/10

18 okt, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Torsdagen handlar om din partner eller en nära familjemedlem. Det här är en person som behöver både ditt stöd och din hjälp, och idag väljer du att vara vid hens sida. Under dagen väntar ett beslut som kan påverka bådas framtid så det blir en nervös väntan på nyheter.

Oxen 20/4-20/5

Idag låter du din konstnärliga sida få blomma ut ordentligt. Det kan vara att du ägnar dig åt en konstform, går på ett museum eller bara är ovanligt kreativ på jobbet. Du har en artistisk ådra och den i kombination med din oklanderliga smak garanterar en succé.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag verkar arbetet vara lite annorlunda. Du kanske går en kurs eller har en utbildning på arbetet, för dagen kretsar kring lärande och kring att ta till sig information. Dagen blir också social och lättsam. Du träffar trevliga människor i en ny miljö. På kvällen gör du gärna något spontant.

Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen blir dramatisk och känslomässigt upprivande. Det handlar om ett löfte som inte kan hållas, det kan vara du som viker det du lovat eller en vän som backar ur i sista minuten. Det här är redan från början en känslig situation och en nödlögn som blir uppdagad hjälper knappast upp situationen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är extra spontan idag och du tycker det är kul när en av cheferna slänger på dig en uppgift som du inte är beredd på. Till skillnad från dina kollegor upplever du det som en utmaning snarare än något som är jobbigt. Ett skvaller på jobbet riskerar att såra en vän. Det är dags att du sätter stopp för det.

Jungfrun 23/8-22/9

På torsdagen känner du dig väldigt håglös. Du vet inte om du är på väg att bli sjuk eller om du bara är allmänt trött eftersom det är så mörkt. Det här är en dag då du ska vara extra snäll mot dig själv och lyssna på din kropp. Lite goda nyheter på eftermiddagen piggar upp.

Vågen 23/9-22/10

Idag pratas det en hel del om det som är på väg att ske. Även om många tror att det blir bra i längden så finns det också många kollegor som är orolig för vad det här kan komma att innebära för dem. Du mår dåligt när människorna i din närhet är stressade, då har du svårt att fokusera på ditt.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Torsdagen bygger mycket på att de rutiner du har på jobbet sitter i ryggmärgen eftersom dina tankar vandrar iväg hela tiden. Du har svårt att fokusera på nuet eftersom du drömmer om framtiden. Kvällen handlar om en vän och om att göra något spontant tillsammans.

Skytten 22/11-21/12

På torsdagen är du på betydligt bättre humör. Även om din konflikt med kollega inte är utredd så verkar ni slippa varandra idag och det gör att du strålar som solen själv. På kvällen vill du gärna göra något improviserat och kul. Det kan vara en AW med kollegorna eller en middag med en vän.

Stenbocken 22/12-19/1

Irritationen från igår växer sig allt starkare. Du är återigen lämnad med en massa jobb och din kollega är försvunnen. Tyvärr brukar Stenbocken undvika konfrontationer, du håller din ilska inom dig istället men det gör att du kan upplevas som grinig.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag ska du jobba i en grupp med att driva ett projekt framåt. I vanliga fall brukar det inte vara några problem för dig att jobba i grupp men idag blir du frustrerad på människor som velar fram och tillbaka. Ni har tidspress på er och det tycks de här personerna inte förstå.

Annons

Fiskarna 19/2-20/3

Även torsdagen blir en seg dag då du inte gör många knop. Om du arbetar så riktar du in dig på att göra en sak i taget. Det går inte att stressa dig idag eftersom då blir du snarare apatisk än effektiv. På kvällen ska du unna dig att vila mycket. Det är ojḱej att somna klockan sju framför tvn.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons