Dagens horoskop onsdag 18/10

17 okt, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Även under onsdagen har du en härlig energi och ett glatt humör. Jobbar du med att sälja saker kan du säkerligen uppvisa ett bra resultat idag. Under eftermiddagen möter du en person som inspirerar dig med sin inställning och sin kunskap. Det här är en förebild för dig.

Oxen 20/4-20/5

Idag får du chansen att dra ned lite på tempo och kanske göra lite saker som du tycker är roligare än ditt vanliga arbete. En chef berömmer dig för din insats och du blir glad för den positiva feedback som du får. Kvällen handlar om att uttrycka sig konstnärligt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag gör du din röst hörd i en fråga som rör säkerheten på ditt arbete. Det här är något som du funderat på en tid, men idag ställs hela problematiken på sin spets. Du brukar sällan strida för din övertygelse, men idag är du villig att gå in i närkamp för att driva igenom en förändring.

Kräftan 21/6-22/7

Idag är du lite av en pajas. De flesta uppskattar dina spratt och din humor, men det finns vissa personer som tycker att du överdriver och poserar. Bry dig inte om negativa människor, njut av din positiva inställning och ha kul istället. Kvällen handlar om en hobby eller en vän.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Även under onsdagen finns det mycket eld i horoskopet och därför är det extra viktigt att du följer en plan och håller dig till den. Du har så lätt för att falla in på sidospår när du ser något som är mer intressant. Kvällen handlar om en vän och hens problem.

Jungfrun 23/8-22/9

Efter en livlig inledning på veckan så händer det något under onsdagen. Dagen börjar bra och du har en massa saker på din agenda, men allt eftersom timmarna går så känner du att luften pyser ur dig som på en ballong och du blir väldigt trött och omotiverad.

Vågen 23/9-22/10

Idag presenterar din chef en kommande förändring och den gör dig stressad. Även om det kan komma att innebära nya roliga utmaningar för din del så är du inte helt säker på att du gillar den här förändringen som helhet. Det blir många frågor som väcks och en hel del oro på din arbetsplats.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag fokuserar du på att få saker gjorda snarare än att vara kreativ. Du har många roliga planer efter jobbet så det är mer din fritid som upptar dina tankar än ditt arbete. Eftermiddagen bjuder på nya intryck och en härligt annorlunda upplevelse.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under onsdagen råder en kall stämning på jobbet och dina kollegor tassar på tå för att inte irritera dig. Du märker inte av hur ditt humör påverkar stämningen omkring dig. Tänk på att du brukar vara Solen själv på jobbet så det är underligt för dina arbetskamrater att se dig så sammanbiten.

Stenbocken 22/12-19/1

Under onsdagen upplever du att du får göra allt själv. Din kollega är väldigt upptagen, men du har ingen aning om med vad. Det irriterar dig att du inte får möjligheten att vara lite friare i ditt arbete, som det är nu så måste jobba enligt någon annans lista. Kvällen ser ut att bli intensiv men social.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag verkar du inte vara plats så mycket som du skulle behöva vara. Du har en mängd ärenden som du vill beta av och det innebär att du riskerar att missa väsentlig information som har med ditt arbete att göra. Kvällen handlar om att prata med familjen om framtiden.

Annons

Fiskarna 19/2-20/3

Efter en intensiv och energisk start på veckan är det som om all luft plötsligt går ur dig. Du känner dig väldigt omotiverad och trött. Se upp så att du inte är på väg att bli sjuk. Lyssna på din kropp och känn efter hur du mår. Ibland är du alldeles för hård mot dig själv.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons