Dagens horoskop tisdag 17/10

16 okt, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Det finns något lättsamt och lekfullt över den här dagen. Du är positiv och framåt och du använder din charm för att skapa nya kontakter. En bra dag att jobba med människor du inte känner så väl. Kvällen handlar om en aktivitet som är fysiskt utmanande.

Oxen 20/4-20/5

På tisdagen känns det mesta bättre igen. Efter en utmanande start på veckan så har du järnkoll på ditt arbete. Du njuter verkligen av känslan att vara på topp. Idag får du goda nyheter och du känner dig glad. Kvällen handlar om att vila och om en hobby.

Tvillingarna 21/5-20/6

Även tisdagen handlar mer om passion och känsla än om logiska argument. Det här är något som genomsyrar dagen både på jobbet och privat. När du väl brinner för något så djupdyker du gärna in i ditt intresse oavsett om det rör sig om en person eller ett projekt. Du är inget för halvmesyrer.

Kräftan 21/6-22/7

Idag är du glad, positiv och charmig, du är raka motsatsen till måndagens Kräfta då du inte vill jobba med någon alls. Idag söker du dig till grupparbete, men du är mer mån om det sociala än om att få något vettigt utfört. Din charm gör att dina kollegor förlåter din lite passiva inställning.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag kommer det in dubbelt eld i ditt horoskop och det ger dig energi både fysiskt och i att du bli väldigt motiverad. Idag behövs det struktur på ditt arbete, men tyvärr kan du bli lite fladdrig när du har så här mycket eld i horoskopet. Du får vissa koncentrationssvårigheter.

Jungfrun 23/8-22/9

På tisdagen argumenterar du för en idé som du tror starkt på. Det är en rolig dag fylld med livliga diskussioner. Du gillar att utbyta tankar och idéer eftersom det ger dig en möjlighet att förstå din omgivning bättre. Du är ovanligt nyfiken idag och du frågar mycket.

Vågen 23/9-22/10

På tisdagen får du möjligheten att se dina planer ta form och det ger dig massor av energi. Du brukar oftast vela fram och tillbaka när det kommer till beslut men idag är du ovanligt bestämd av dig. Kvällen handlar om en investering och om att se över din ekonomi.

Skorpionen 23/10-21/11

Du vill så mycket idag, men dina tankar och idéer spretar åt olika håll så du har svårt att få något vettigt gjort. Det blir mest att du påbörjar saker lite här och lite där utan att egentligen ha någon konkret idé om hur du ska fullfölja dina planer. Kvällen handlar om en moralisk frågeställning.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under tisdagen eskalerar den här konflikten du har med en kollega. Du gör ditt bästa för att släta över er osämja, men ju mer du anstränger dig desto surare tycks den här personen bli. Om ni jobbar väldigt nära kan era svårigheter gå ut över jobbet även om ni båda försöker vara professionella.

Stenbocken 22/12-19/1

Tisdagen blir måndagens raka motsats. Idag är det högt tempo, stress men också massor av glädje och socialt umgänge. Det blir en dag då timmarna flyger fram på förmiddagen, men efter lunch går det segare. Kvällen handlar om att träna på något som du vill bli bra på.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag jobbar du på att kommunicera med en nära eller högre chef. Du har tankar och idéer som är bra både för dig själv och för företaget. Det blir en frustrerande och givande dag på samma gång. På kvällen tar du tag i något som du försummat, det kan vara en hobby eller träning.

Fiskarna 19/2-20/3

Även tisdagen blir en bra och produktiv dag. Idag passar det bra med alla former av möten, affärer och interagerande med andra personer. Du är rapp, smart och väldigt drivande vilket gör att du lätt knyter nya, värdefulla kontakter. Kvällen handlar om en frågeställning.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons