Dagens horoskop måndag 16/10

15 okt, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag tenderar du att vara negativ till alla idéer som inte kommer från dig. Du kan ha ett bra tempo den här dagen, men bara om du tillåts göra saker på ditt sätt. Det finns något egensinnigt men samtidigt passionerat i ditt tecken. Kvällen handlar om starka känslor.

Oxen 20/4-20/5

Efter en mysig helg blir måndagen lite av ett brutalt uppvaknande i vardagen igen. Det är mycket att hålla reda på den här dagen och du kan uppleva en viss förvirring. När väl alla pusselbitar faller på plats så lugnar du ned dig igen. Kvällen handlar om en utmaning.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är passionerat engagerad i nästan allt du gör idag idag och det innebär att du inte alltid tänker logiskt utan att du många gånger agerar med hjärtat snarare än med huvudet. Även om du troligtvis fattar kloka beslut med ditt hjärta så är de kanske inte lika genomtänkta som de borde vara.

Kräftan 21/6-22/7

Det är sällan du följer en linje så envist som du gör idag. Du har fått en idé i skallen och ingen kan få dig att ändra uppfattning innan du iallafall försökt att genomföra den här tanken i verkligheten. Du motsätter dig all form av samarbete idag och din inställning kan orsaka bekymmer på jobbet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

På måndagen vill du vara positiv trots att du kan vara rätt så trött den här dagen. Humöret är på topp och du tänker att du kan fixa det mesta om du bara vill. Det är en bra inställning men glöm inte att lyssna på din kropp. Det finns troligtvis en anledning till att du känner dig utmattad.

Jungfrun 23/8-22/9

Du inleder veckan starkt med massor av energi. Måndagen handlar om att komma igång och om att undvika att haka upp dig på detaljer, något som du kan vara ganska bra på. Under eftermiddagen passar du på att umgås lite med en vän som du träffar alldeles för lite.

Vågen 23/9-22/10

Idag vaknar du full av entusiasm och kreativitet. Du har fått en vision under helgen och den har växt till och tagit en mer fast form under natten. Nu vill du bara få möjligheten att konkretisera din idé i verkligheten. Du kommer att behöva hjälp från dina kollegor så det gäller att sälja in dina planer.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Idag känner du starkt för att fullfölja en idé som du har, men du vet inte riktigt vart du ska börja. Ditt största problem är att du skulle behöva samarbeta med en kollega som är mer strukturerad än vad du är, men du har svårt att ta några som helst direktiv från någon annan än dig själv.

Skytten 22/11-21/12

Du är en person som kommer överens men de flesta människor så därför är det extra förvånande när du har svårt för en kollega. Hen och du har aldrig dragit jämt, men nu på sista tiden har det blivit värre. Du har sagt något som du är omedveten om, men hen har tagit den här kritiken personligt.

Stenbocken 22/12-19/1

På måndagen är det lagom som gäller. Lagom med arbete, träning, och sömn. Du tar en sak i taget den här dagen och du lyssnar mycket på din kropp och dess behov. För dig blir det en underbar och självisk start på veckan. Idag förbereder du även saker som till exempel lunchlådor.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du är inte riktigt nöjd med din situation på jobbet just nu. Det kan vara för lite frihet, för mycket att göra eller alldeles för många resor. För dig är det viktigt att kunna påverka ditt arbete så därför kan du välja att boka in ett möte med en chef för att se om du kan få till en förändring.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har en massa energi i ditt horoskop och det märks tydligt på måndagen. Istället för att vara trött och seg som du brukar vara i början på veckan så sprudlar du av energi och idéer. Ta till vara på det här drivet för att det kommer att försvinna snart. Kvällen handlar om en familjemedlem.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons