Dagens horoskop söndag 15/10

14 okt, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Söndagen handlar om att göra saker bara för dig själv. Idag följer du din magkänsla och dagen handlar om saker som du brinner för. Det kan vara en hobby, ett konstnärligt uttryck eller bara att spendera tid med de människor eller djur som du älskar mest.

Oxen 20/4-20/5

Idag fokuserar du på att må bra och på att återhämta dig efter en lång vecka. Det blir en dag som passar bra till enkla nöjen såsom att träna, ha ett hemma SPA eller bara krypa upp i soffan med en bra bok. Du unnar dig att ha ett långsamt tempo i kroppen idag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Även söndagen handlar om att släppa taget och gå vidare. Det blir en bra dag där du känner dig lite som om du fått en andra chans. Idag är början på resten av ditt liv, det kan låta klyschigt, men det är din sanning och det får dig att må bra.

Kräftan 21/6-22/7

Idag vill du omge dig med närhet och värme och det gör du bäst genom att vara nära din familj och dina vänner. Det blir en skön, kärleksfull dag där du kan ladda batterierna och återhämta dig känslomässigt efter en tuff vecka. Kvällen bjuder på nyheter.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Även söndagen kretsar kring personer som står dig nära, men idag är du lite mer aktiv. Du laddar för äventyr den här söndagen och du drar gärna med dina vänner ut på en utflykt. För dig är spänning samma sak som vila är för andra. Du laddar batterierna bäst när du har kul.

Jungfrun 23/8-22/9

Du har betydligt mer energi den här söndagen än du hade igår. Det finns en härlig livsglädje som inte funnits i ditt horoskop på ett tag. Idag njuter du gärna av att vara utomhus och spendera tid i skogen. Jungfrun är av jordenergi ditt så att vara ute i naturen är ett bra sätt för dig att ladda batterierna.

Vågen 23/9-22/10

Under söndagen gör du gärna en utflykt eller upptäcker nya saker i ditt närområde. Även den här dagen handlar om familjen och de personer som du är nära, men idag är du lite mer aktiv än under gårdagen. Idag kan du stöta på en person som du inte sett på många år.

Skorpionen 23/10-21/11

Den här dagen blir ganska aktiv och för idrottsintresserade Skorpioner kan den bjuda på en tävling av något slag. Idag handlar det om att prestera och om att utmana sin egen skicklighet. Det blir en rolig men också intensiv och jobbig avslutning på veckan.

Annons

Skytten 22/11-21/12

På söndagen är du fortfarande full av energi och äventyrslysten, men du tonar ned dina förslag tillräckligt mycket för att den tuffaste av dina vänner ska våga sig på att följa med. Dagen bjuder på många skratt och på en hel del nya intryck. Du njuter av varje sekund.

Stenbocken 22/12-19/1

Efter en hård vecka förtjänar du att bli bortskämd och finns det ingen som kan skämma bort dig så gör du det själv. Det kan vara en massage, en god lunch eller bara att lyxa hemma med hemma Spa och mysiga serier. Dagen kan även innehålla mindfullness och träning.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag satsar du på aktiviteter som har med hem och trädgård att göra. Det kan vara allt från städning, tvätt till att natta trädgården inför vintern. Det kanske inte låter så kul, men för dig är det terapi att känna att du kan avsluta veckan utan att ha saker kvar att göra, varken på jobbet eller privat.

Fiskarna 19/2-20/3

Om lördagen handlade om möjligheten till en nystart så handlar söndagen om att ta hand om ditt själsliga välbefinnande. Idag ger du näring åt anden. Det är en dag då du reflekterar över det som varit och tar dig tid att fundera över vad du har lärt dig. Det är också en dag som handlar om att kunna förlåta.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons