Dagens horoskop lördag 14/10

13 okt, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

På lördagen har du ett starkt behov av att få starta om och stryka ett streck över mycket som skett under veckan. Det här blir en bra dag då du ger dig själv den tillit du behöver för att våga fatta modiga beslut. Under dagen tar en vän från det förflutna kontakt med dig igen.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen blir en rolig och tempofylld dag där du gör mycket hemma. Du passar även på att unna dig något såsom en trevlig lunch, fika, eller kanske till och med en shoppingrunda på stan. Eftermiddagen handlar om att fira något eller någon.Det blir en sen kväll.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag är det Nymåne och det ger dig den positiva energi du behöver för att släppa taget om saker som du gått och ältat. Du brukar inte vara långsint, men på den senaste tiden har du märkt att du blivit mer benägen att haka upp dig på konflikter. Det här är en sida av dig själv som du ogillar.

Kräftan 21/6-22/7

Idag har du ett starkt behov av att få rensa ut saker, antingen fysiskt eller mentalt. Den här typen av storstädning brukar du ha ett par gånger om året och då gäller det för dina nära att hålla sig ur vägen. Du bearbetar mycket undermedvetet när du röjer på det här sättet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Lördagen bygger på närhet, värme och att vara generös mot dem du älskar. Det kan vara en spontan present, att laga mat eller bara överösa dina nära med din värme och kärlek. För dig är familjen oerhört betydelsefull och du vill visa dem hur mycket de betyder för dig.

Jungfrun 23/8-22/9

Lördagen blir seg och du behöver tid för att återhämta dig. Oavsett om det var gårdagens festande eller bara en allmänt tuff vecka som satt sina spår så blir det en väldigt lågmäld och lugn lördag. Idag skämmer du bort dig själv utan det minsta dåliga samvete..

Vågen 23/9-22/10

Lördagen blir en mysig dag där du gärna tillbringar tid med din närmaste familj eller med riktigt nära vänner. Du unnar dig mycket av livets goda idag, det kan vara mat eller att shoppa något som du velat ha en tid. Kvällen handlar om information.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag är det Nymåne i Vågens tecken och det ger dig en möjlighet att nå fram till en kompromiss med en person som aldrig brukar ge med sig. Ni inser båda att ni gagnas av att stryka ett streck över det som varit och börja om från början. Kvällen bjuder på nöjen, god mat och roligt sällskap.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Lördagen blir en rolig och fartfylld dag då du försöker utmana dina rädslor samtidigt som du vill upptäcka nya utmanande aktiviteter. Det kan hända att din partner eller dina vänner backar från dina djärva förslag, men du brukar inte ha problem att göra saker på egen hand.

Stenbocken 22/12-19/1

På lördagen är det full aktivitet hela dagen. Du har mycket som du ska hinna med samtidigt som det är inplanerat ett firande av en vän eller släkting. Även om dagen går i ett så har du kul och du njuter av att vara ledig. Kvällen för med sig oväntade nyheter och flera överraskningar.

Vattumannen 20/1-18/2

Under lördagen är det firande som gäller. Det kan vara allt från barnkalas, släktfika till en festligare middag eller party. Mycket den här dagen cirkulerar kring förberedelser, resa och själva aktiviteten. Det blir en rolig och mysig dag.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag är det Nymåne och med den kommer det in en fräsch energi i ditt tecken. Du får möjligheten att börja om från början genom att vända blad. Hela dagen andas möjligheter. Ta till vara på den här dagen och stryk ett streck över det som varit dåligt tidigare i veckan. Idag får du din andra chans.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons