Dagens horoskop fredag 13/10

12 okt, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Du är inte särskilt skrockfull av dig så du kommer antagligen inte reagera på dagens datum. Efter idag kanske du ser lite annorlunda på fredag den 13, mycket idag går åt skogen och du känner dig både irriterad och maktlös. Kvällen blir bättre än dagen.

Oxen 20/4-20/5

Hela den här fredagen andas fest och glamour. På jobbet är det ditt soliga humör i kombination med god fika och trevliga kollegor som piggar upp vardagen. På kvällen verkar du antingen gå ut med vänner eller vara bortbjuden. Oavsett blir det en härlig avslutning på arbetsveckan.

Tvillingarna 21/5-20/6

Fredagen handlar om närhet och värme. Du har dragit dig undan en vän för att er relation blivit lite giftig. Nu försäkrar din vän om att hen har förändrats och du är inte sämre än att du tror på en andra chans. Kvällen blir annorlunda men rolig.

Kräftan 21/6-22/7

Fredagen blir den mest lättsamma dagen den här veckan. Då slappnar du av och tillåter dig att ha kul utan dåligt samvete. Idag umgås du gärna med vänner och kollegor. En spontan happening efter jobbet kan bli en bra avslutning på veckan.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det här blir en annorlunda fredag, särskilt om du är öppen och möter dagen utan fördomar. Idag så träffar du intressanta människor och får höra fascinerande historier. Idag kommer du också kunna få ett erbjudande som kan ta dig långt utanför din komfortzon.

Jungfrun 23/8-22/9

Efter en lång och jobbig vecka tycker du att du förtjänar lite fredagsfeeling idag. Det blir en rolig dag som bjuder på skratt och en massa härlig energi. Kvällen handlar om nöjen, om fest och om roliga möten. Just nu är du ovanligt öppen mot främlingar.

Vågen 23/9-22/10

Oavsett hur dagen ser ut med arbete eller ledighet så är det här en dag då du måste kompromissa med människorna omkring dig. Du brukar vara bra på att hitta en balans mellan att ge med dig och att stå fast vid det du tror på, men idag velar du fram och tillbaka.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag har du väldigt svårt att bestämma dig oavsett om det gäller stora eller små beslut. Du kan till och med vela om vad du ska äta till lunch så det bästa för dig är att ha matlåda med dig så att du slipper välja. Trots ditt oförmåga att fatta beslut blir det en rolig dag som bjuder på en överraskning.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag är det fredag den 13, men det brukar inte bekymra dig. Tyvärr kan du nästan bli lite för vågad när det kommer till att ta risker idag. Det är som om du omedvetet utmanar ödet bara för att se om den här dagen faktiskt för otur med sig. Försök att ta det lite lugnare.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är ganska trött inledningsvis på fredagen och det blir inte bättre av en kollega som ställer alldeles för höga krav. Efter morgonfikat piggnar du till och då går det undan. Tänk bara på att inte utmana ödet, du har en historia med fredag 13. Kvällen bjuder på god mat och trevligt sällskap.

Vattumannen 20/1-18/2

På fredagen är det mycket möten och många av dem är via datorn. Idag ska du se upp med dåliga förbindelser och trasslig elektronik. Du kan missa viktiga saker för att din utrustning krånglar. Kvällen handlar om en middag, fest eller annan trevlig aktivitet. Du blir verkligen bortskämd på kvällen.

Annons

Fiskarna 19/2-20/3

På fredagen ska du vara försiktig. Just Fiskarna har en lång historia med fredag den 13 och det är vanligtvis inget som är bra. Du tenderar att tycka så illa om just den här dagen att du förväntar dig att saker ska gå åt skogen och då gör dom det. Finns det något tecken som är skrockfullt så är det just Fiskarna.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons