Dagens horoskop torsdag 12/10

11 okt, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag kommer din grälsjuka sida fram och då kan du bli näst intill provocerande. Du vill väcka starka känslor hos dina nära. Det är viktigare för dig att få en reaktion än vad den innebär. Just ditt provocerande agerande kan leda till gräl. Kvällen handlar om att be om ursäkt.

Oxen 20/4-20/5

Idag hamnar du i en för dig omöjlig situation. En vän ber om din ärliga åsikt i något, men du vet att du kommer att såra hen om du är uppriktig. Trots att du avskyr allt vad lögner heter så överväger du att ta till en vit variant för att skydda din väns känslor.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag stöttar du en vän som har problem. Hen behöver din empati och inte dina råd vilket du finkänsligt nog uppfattar. I övrigt en ganska medioker dag då det inte händer så mycket nytt. Kvällen blir harmonisk, särskilt om du spenderar den med barn eller djur.

Kräftan 21/6-22/7

Idag är du extra känslig för kommentarer och antydningar. Du reagerar starkt på kritik och tar det personligt även om det inte är riktat mot dig. Dina kollegor tassar på tå för att undvika att säga eller göra något som gör dig ledsen eller upprörd. Kvällen handlar om ett löfte.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag springer du på en person som en gång i tiden var hela din värld. Du har inte sett hen på evigheter, trots det kan det här mötet riva upp starka känslor inom dig. Det du trodde var begravet och dött visar sig vara i allra högsta grad levande.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag är du på väg att göra en långsiktig investering och det är både spännande och skrämmande på samma gång. Du litar på din magkänsla samtidigt som du vet att du kan backa upp den med fakta. En vän kommer med ett förslag som kan göra hela investeringen ännu bättre.

Vågen 23/9-22/10

Torsdagen blir en rolig dag som handlar om att lära sig nya saker, samtidigt som du måste ha full koll, särskilt när det kommer till siffror och strategier. Du är rätt ny inom det här området och det kan göra dagen extra utmanande på många sätt. Kvällen handlar om ett löfte från en vän.

Skorpionen 23/10-21/11

På torsdagen känns det mycket bättre. Du börjar få koll och Skorpionen trivs bäst med att ha kontroll, både över sitt privatliv och sitt arbete. Den här dagen bjuder på en del skratt och en hel del roliga upplevelser förutom hårt arbete och fokus. En bra blandning med andra ord.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns passion i ditt horoskop idag och det tillsammans med en positiv influens från Merkurius gör att du gärna argumenterar för saker eller projekt som du brinner för. Du brukar har lätt för att formulera dina tankar i ord, men idag så är du briljant i ditt sätt att uttrycka dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Under torsdagen retas du lite med en kollega som du har kommit nära. Hen är ganska fåfäng och gillar att vara bäst, det är knappar som du trycker på den här dagen. Du kan vara ganska provocerande, men du gör det med glimten i ögat och massor av kärlek.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag kommer det in ytterligare en positiv energi i ditt horoskop så det gäller att ta vara på den. På jobbet får du mycket färdigt och det tycker du känns skönt. Du är rätt klar med det eller de specifika projekt som du jobbar på just nu så varje steg mot ett avslut känns som en seger.

Fiskarna 19/2-20/3

Även torsdagen passar bäst för rutinarbete och att göra saker med dina händer snarare än att försöka tänka för mycket. Det som sitter i ryggraden fungerar som det ska, det är när du ska testa nya idéer som saker tenderar att gå fel. Kvällen blir mysig och familjär.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons