Dagens horoskop onsdag 11/10

10 okt, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Under onsdagen vill du bara göra saker på ditt sätt så undvik situationer som kan innebära kompromisser, såsom till exempel grupparbeten eller andra former av samarbeten. Under dagen hör du ett rykte om en kollega och det du hör väcker din nyfikenhet.

Oxen 20/4-20/5

Även onsdagen handlar om att jobba effektivt och att lägga upp en strategi framåt. Du kanske har tråkigt under dagen, men när du väl är klar känner du en djup tillfredsställelse över att du faktiskt varit så disciplinerad. Kvällen handlar om att unna sig något som en belöning efter en tuff dag.

Tvillingarna 21/5-20/6

På onsdagen kan du råka uttrycka dig lite klumpigt och det kan såra en kollega. Problemet är att hen sällan visar sina känslor så hela dagen kan gå innan du märker att något är fel. Under kvällen brottas du med ett privat dilemma.

Kräftan 21/6-22/7

På onsdagen är du väldigt egoistisk men det står du för. I den situation du befinner dig i har du inte råd att tänka på andra än dig själv och dina närmaste. Du brukar inte vara så här självcentrerad, men idag känner du att du måste vara det för din egen skull.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Som Lejon är du van vid att ta ledningen och märkas, men idag går du in för att hålla en lägre profil så att du kan passera obemärkt under dina chefers radar. Du vill helt enkelt inte få mer uppmärksamhet eftersom det vanligtvis betyder mer jobb för dig.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag klingar de besvärliga energierna från början av veckan av och det gör att hela onsdagen blir avslappnad och lugn. Du känner dig hel, harmonisk och fokuserad. Under dagen kan en äldre släkting höra av sig med en lite underlig begäran. Du funderar på bakgrunden till hens förfrågan.

Vågen 23/9-22/10

Onsdagen kan bjuda på ett förslag som har med en lite större privat investering att göra. Som Våg har du ofta svårt att bestämma dig, men den lugnande influensen från jord hjälper dig att väga för och nackdelar mot varandra på ett sådant sätt att du känner dig trygg med ditt beslut.

Skorpionen 23/10-21/11

Mycket under onsdagen kretsar kring att hitta fel och att släcka bränder. Det är mycket som är akut på ditt arbete just nu och du funderar en hel del över hur det kunde gå så långt innan någon drog i nödbromsen. Egentligen är det varken tiden eller platsen att fundera så mycket, du bör agera istället.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Onsdagen bjuder på en möjlighet att jobba i högt tempo utan att stressa. Det blir en riktigt bra dag där du känner dig nyttig samtidigt som du faktiskt uppskattar det du gör. Idag finns det utrymme för en spontan aktivitet efter jobbet. Någon erbjuder dig att följa med på något du länge velat pröva.

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen inleds ganska harmoniskt, men efter en lugn start är det fullt upp hela dagen och en bra bit in på kvällen. Du tycker att det enda du gör den här dagen är att springa runt i andra personens ärenden utan att hinna med det du vill göra. Kvällen blir rolig men utmanande.

Vattumannen 20/1-18/2

Även onsdagen handlar om att göra mycket på kort tid. Det blir en intensiv dag där det är viktigt att du varvar arbetet med pauser och raster för annars kommer du inte att orka. Idag presenterar en släkting eller familjemedlem en plan för våren som hen har. Du blir imponerad.

Fiskarna 19/2-20/3

Onsdagen blir en bra dag om du kan arbeta praktiskt snarare än teoretiskt. Det är när det är pappersarbete och siffror inblandade som du får det jobbigt. Då blandar du ihop saker och inget går riktigt så som du tänkt dig. På kvällen mår du bra av trevligt sällskap och frisk luft.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons