Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop fredag 10/2

10 februari, 2023

Väduren 21/3-19/4

Under fredagen är Venus i stark förbindelse med ditt tecken och det gör att du känner dig mer romantisk än du brukar. Har du ett förhållande kanske du överraskar din partner med en gåva eller en god middag. Som singel känner du dig mottaglig för nya bekantskaper.

Oxen 20/4-20/5

Idag vill du sluta så fort som möjligt. Arbetet är bara en transportsträcka inför kvällens aktiviteter. Trots att du inte vill göra någonting den här dagen så lyckas du förbereda en hel del inför kommande vecka. Kvällen blir precis så härlig som du tänkt dig den.

NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken

Tvillingarna 21/5-20/6

Fredagen blir en rolig dag som bjuder på en överraskning. Du får ett förslag från en chef eller en vän och du blir både förvånad och smickrad över hens uppmärksamhet. Kvällen ser väldigt social ut. Du passar på att gå ut och träffa vänner.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en bra avslutning på en lång vecka. Dagen går fort och du har mycket att göra, men samtidigt tar du dig tid att skvallra lite med dina kollegor. Du vet hur du ska jobba på ditt sociala nätverk. Under eftermiddagen eller kvällen är det vännerna som gäller.

Lejonet 23/7-22/8

Det har varit en ganska tung vecka och nu vill du bara släppa loss. Fredagen blir social, både på jobbet och privat. Du kanske inte får så mycket vettigt gjort den här dagen men du har kul. Kvällen handlar om nya spännande möten med intressanta människor.

Jungfrun 23/8-22/9

På fredagen så löper det mesta på friktionsfritt och det gör dig på gott humör. Du är nästan lite flirtig idag och en kollega kan uppfatta vissa signaler som du inte ens är medveten om att du sänder ut. Kvällen handlar om vänskap, om nöjen och om att ha kul.

Vågen 23/9-22/10

På fredagen har du verkligen fått upp farten. Du jobbar på i ett rasande tempo som kan verka lite skrämmande för dina mer trötta kollegor. Du fullkomligen sprudlar med ideér och visioner som du mer än gärna delar med diga av. Kvällen blir rolig men familjär.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag tar du farväl av något eller någon. Det kan vara en vän som reser bort eller det kan vara ett projekt på jobbet som du arbetat med så länge att du nästan betraktar det som en gammal vän. Även om det inte är ett dramatiskt avslut så känns det ändå lite sorgligt.

Skytten 22/11-21/12

Idag fundera du på att söka ett råd från en chef men samtidigt vet du inte hur mycket du kan lita på hen. Du har inte riktigt bestämt dig för hur du ska göra med gårdagens problematik. En lösning kan vara att ta hjälp av din chef som brottats med den här typen av problem tidigare.

Stenbocken 22/12-19/1

Det är en laddad spänning mellan dig och en kollega och det beror på att du finner hen attraktiv och nu börjar du misstänka att hen känner samma sak för dig. Det blir en dag fylld av dubbeltydiga kommentarer. Eftermiddagen handlar om en en vän som har fått personliga problem.

Vattumannen 20/1-18/2

Fredagen startar tidigt och frågan är om den tar slut överhuvudtaget. Här gäller det att du är utvilad från början för dagen kommer att bjuda på en hel del tålamodsprövande utmaningar. Har du sällskap den här dagen så går tiden fortare.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag släpper du allt grubbel och alla problem. Du njuter av dagen oavsett om du är ledig eller arbetar. Det här blir en rolig och social dag och en festlig kväll. Har du möjlighet så umgås du gärna med bekymmerslösa och charmiga vänner, du behöver få koppla av.