Dagens horoskop tisdag 19/9

18 sep, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen försöker du att inte stressa upp dig, oavsett vilken press du hamnar under. Det är mycket just nu, särskilt på ditt arbete och det gör att du lätt blir oroad. Du vet med dig att du inte blir effektivare om du stressar, snarare tvärtom. Kvällen handlar om att skämma bort sig själv.

Oxen 20/4-20/5

Även om det är en hel del att göra den här tisdagen så är du på betydligt bättre humör. Oxen kan vara väldigt organiserad när hen vill och idag visar du upp din mest praktiska och lösningsorienterade sida. Kvällen handlar om en hobby eller att träna.

Tvillingarna 21/5-20/6

Även den här dagen gör du lite som du vill. Du har en påverkan på ditt horoskop som gör att du kan uppleva viss motvilja mot alla former av samarbeten. Du vill helt enkelt inte kompromissa. Så länge du har ett jobb där du kan dra dig undan går det bra, det är värre om du jobbar med public service.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Idag är du ganska rapp i munnen och du kan leverera dödliga pikar utan att ens tänka. Det som kan svida värst är att du levererar dina repliker med charm och ett leende vilket gör att många har svårt att veta om du menar allvar eller inte. Kvällen blir lugn och behaglig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Torsdagen handlar om att följa din passion och inte vara rädd för att gå sin egen väg. Du kan bli lite osäker ibland och vilja ha bekräftelse att du tänker rätt från en kollega eller chef. Idag är ditt driv starkare än din rädsla för att misslyckas. Kvällen handlar om tävling eller sport.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag hamnar du i konflikt med en kollega eller en bekant. Det börjar med en ganska vanlig diskussion som snabbt urartar till vad som i det närmaste kan liknas vid ett gräl. Det är inte ofta som du höjer rösten, men det är något med den här personen som kan göra dig galen.

Vågen 23/9-22/10

Just nu är det både högt tempo och mycket krav från dina chefer. Du gör ditt yttersta för att hänga med, men ibland känns det svårt när inte tiden räcker till. Du försöker prata med din närmaste chef om hur du känner det, men hen är ganska oförstående. Tänk att du inte kan göra mer än ditt bästa.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Även tisdagen handlar om att ha roligt på jobbet och om att ge dig själv frihet att göra nya spännande saker. Du avslutar och påbörjar projekt idag. För dig är nystarten på en arbetsuppgift det roligaste, det är då allt är ett oskrivet blad och det finns inga begränsningar.

Skytten 22/11-21/12

Torsdagen handlar om att ta vara på den dynamiska energi som finns i ditt horoskop. Ta för dig och uttryck dina åsikter. Du har mycket att säga, och just nu lyssnar din omgivning på dig. En chef kommer med ett intressant förslag. Det här är något du bör överväga.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag träffar du en person som varit borta en längre tid. Det kan vara en familjemedlem, släkting eller en vän. Det blir ett kärt återseende. På sätt och vis blir det en pusselbit som faller på plats. Du har inte insett hur mycket du saknat hen förrän ni träffas igen.

Vattumannen 20/1-18/2

På tisdagen landar du i vardagen igen och det blir en ganska annorlunda känsla när alla rutiner börjar falla på plats. Du har svårt att anpassa dig till den vanliga lunken, i alla fall idag. Under eftermiddagen får du ett starkt sug efter en speciell typ av mat.

Annons

Fiskarna 19/2-20/3

Även om influensen från gårdagen har dämpat sig något så finns den fortfarande där. Du är motvillig att följa någon annans direktiv än dina egna. En kollega eller chef upplever dig som rätt så oresonlig just nu, själv tycker du bara att du värnar om dina egna intressen.

Annons
Innehåller annonslänkar