Dagens horoskop måndag 18/9

17 sep, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag utgår du från vad du mår bra av, inte vad din omgivning har för förväntningar på dig. Om du mår bra av att ta det lugnt inledningsvis den här dagen så gör du det. Inget eller någon ska sätta käppar i hjulet för din sinnesfrid. Dagen handlar också om att bemöta kritik.

Oxen 20/4-20/5

Idag är du lite grinigare än du brukar vara och det märks tydligt att dina kollegor tassar på tå för att inte irritera dig. Själv märker du ingenting, du är för upptagen med att tycka synd om dig själv och att väsa åt människor som råkar komma för nära. En bra dag att hålla sig undan grupparbeten.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag gör du allt efter eget huvud och ignorerar både råd och rekommendationer. Du har ett väldigt starkt driv inom dig att göra saker och ting på ditt eget sätt. En chef kan bli lite irriterad på din uppenbara oförmåga att lyssna, samtidigt så levererar du bra resultat och då är det svårt att bli arg.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Idag är du känslosam och du följer din instinkt snarare än att lyssna på logik. Det finns mycket passion i ditt tecken just nu och det kan ta sig olika uttryck. Du kan bli svartsjuk, passionerad eller helt absorberad av det du håller på med. Oavsett så blir det en dag som sätter sina spår.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du startar veckan på topp, både energimässigt och entusiastiskt. Du har en mängd bra idéer, det gäller bara att du kan förverkliga dem och det är du inte säker på att du kan. För att säkerställa att du får det resultat du behöver kan du vara tvungen att kalla in experthjälp.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag är du ovanligt fokuserad och målmedveten för att vara en måndag. Du tar ett initiativ på jobbet som gör att du får beröm från din närmaste chef. Du gillar verkligen att få den här typen av uppmärksamhet eftersom du ofta känner dig osedd på din arbetsplats.

Vågen 23/9-22/10

Under måndagen är det stressigt och du känner dig otillräcklig. Dina kollegor sliter i dig och du får frågor som du inte har svar på. Hela dagen sliter du med att komma ikapp så att du inte ska halka efter under resten av veckan. Kvällen handlar om att ta det lugnt och om att återhämta sig.

Skorpionen 23/10-21/11

Du inleder veckan med Månen i Skorpionen vilket ger dig en härlig kickstart på måndagen. För dig handlar dagen om att följa dina instinkter och att lita på din passion. Du presterar alltid bäst när du är ganska snäll mot dig själv och inte sätter för snäva ramar kring din kreativitet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag finns det passion och vilja i ditt horoskop. Du följer dina instinkter och de leder dig rätt. Allt flyter på och du har en känsla av att vara oövervinnerlig, njut av den så länge det varar. Idag är en bra dag att avsluta affärer och påbörja nya projekt. Du är kreativ, smart och driven.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag är du inte i toppform. Helgen har satt sina spår och du känner dig lite trött och seg. Mycket den här dagen handlar om att hitta energi och att motivera sig själv. Idag kan också vara en dag då du startar nya goda vanor som att äta lite sundare eller att börja träna.

Vattumannen 20/1-18/2

Hela måndagen är en resa, antingen i bokstavlig eller bildlig mening. Oavsett vilken resa du tar dig för så börjar du på ett ställe och slutar på en helt annan plats. Det blir en intressant dag men också en dag som innebär en hel del tid att reflektera över livet.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vill inte alls samarbeta idag. Den flexibla Fisken sätter sig plötsligt på tvären och är negativ till det mesta. Det är till och med så att du inte känner igen dig själv i den här personen. Det handlar om en påverkan från bland annat Skorpionen som gör dig så egensinnig.

Annons
Innehåller annonslänkar