Dagens horoskop söndag 17/9

16 sep, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Även söndagen färgas till viss del av dina vänner som är arga på varandra. Du försöker medla och hitta någon form av kompromiss, men det är svårt när ingen av parterna vill. Eftermiddagen tycks kretsa kring ett firande av något slag. Det kan vara en vän, en släkting eller en kollega.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen handlar om familjen och om att umgås tillsammans. När det är jordtecken inblandade så kretsar ofta umgänget kring matbordet. Idag blir du bjuden eller bjuder på en riktigt härlig söndagsmiddag eller eftermiddagsfika.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du börjar planera hösten lite mer aktivt. Mörkret och kylan på morgonen påminner dig om att det inte är sommar längre. För dig är det viktigt med en strukturerad vardag eftersom det blir en kontrast till de lite mer impulsiva helgerna. Idag sätter du mål som räcker fram till jul.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

På söndagen är du ovanligt lekfull och lättsam. Har du egna barn eller känner barn så tillbringar du gärna tid med dem. Finns det inga barn du kan umgås med så träffar du gärna vänner som har husdjur. Att klappa på en katt eller gå en promenad med en hund gör susen för din sinnesro.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har en del problem i ditt privatliv och det är dags att du adresserar dem snarare än att sopa dem under mattan. Även om det är jobbigt att behöva vara den vuxna i det här sammanhanget så är det precis det du måste vara idag. Du måste vara den som lyfter problemet och som vågar föreslå en obekväm lösning.

Jungfrun 23/8-22/9

Även söndagen kretsar kring din släkting. Idag blir du irriterad på att du tycks vara den enda som ställer upp, och varm i hjärtat när du ser hur mycket din insats betyder för din släkting. Dagen har också en hög mysfaktor med mycket fika och en del smarrigt skvaller. Underskatta aldrig äldre personers observationsförmåga.

Vågen 23/9-22/10

Du möter många nya människor den här dagen och du tycker det är spännande. Det är särskilt mixen från olika bakgrunder och åldrar som fascinerar dig. Din nyfikenhet och öppenhet gör att de personer som du möter dras till dig. Utan att veta om det, knyter du flera värdefulla kontakter idag.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

på söndagen ser du till att skämma bort dig ordentligt, det kan vara en sovmorgon, brunch, fika med vänner eller hemma SPA. Det viktiga är att sätta lite guldkant på vardagen och klämma ur det sista av sommaren. Det blir en härlig dag som laddar dig full med positiv energi.

Skytten 22/11-21/12

Söndagen handlar om ett relativt nyupptäckt intresse som du har. Det här är något du brinner för, men som du sällan får tid att göra. Idag unnar du dig den tiden och dagen blir härligt aktiv på ett bra sätt. Under dagen kan du gör av med lite mer pengar än du tänkt dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är lite seg inledningsvis den här söndagen, men det gör inte så mycket eftersom det ligger i dina planer. Du unnar dig god mat, mycket vila och att bara mysa den här dagen. Du njuter väldigt mycket av att inte vara tvungen att göra något speciellt.

Vattumannen 20/1-18/2

Söndagen fokuserar på att unna sig saker och på shopping. Du har hållit igen ganska mycket den senaste månaden och idag vill du spendera lite pengar på dig själv. Du tycker att du förtjänar att bli bortskämd efter den här veckan. Kvällen bjuder på en unik matupplevelse.

Annons

Fiskarna 19/2-20/3

Söndagen handlar om umgänge under lättsamma former. Det blir en avslappnande dag där du njuter av att vara ledig. Du uppdaterar dig gärna på lite skvaller från din bekantskapskrets. Det har varit mycket jobb den senaste tiden så du vill försäkra dig om att du inte missat något viktigt.

Annons
Innehåller annonslänkar