Dagens horoskop lördag 16/9

15 sep, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag umgås du gärna med vänner i en större grupp. Det blir en rolig dag som går fort. Tyvärr är det vissa av dina vänner som har svårt att hålla sams och de tenderar att dra in er andra i sin egen konflikt. Du försöker hålla dig så neutral som du kan eftersom du tycker om båda de här personerna.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen bjuder på lite av varje. Det blir god mat men också en del motion och om vädret tillåter en hel del utomhusvistelse. Idag umgås du gärna med en yngre vän eller släkting. Det blir en harmonisk dag och en riktigt lyckad kväll. Idag får du goda nyheter av en familjemedlem.

Tvillingarna 21/5-20/6

På lördagen är det full fart. Det här är en dag då du aktiverar dig och har kul. Du träffar människor som du inte sett på länge och du besöker gärna nya spännande utflyktsmål. Idag är du öppen för det mesta, så länge det inte blir en allt för sen kväll. Du behöver din skönhetssömn.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

För att koppla av jobbet ordentligt så har du en eller flera hobbys som står i stark kontrast till det du gör på vardagarna. Idag är en dag då du träffar vänner och gör något kul och annorlunda. Du ägnar gärna dagen åt en hobby som tar dig med ut i naturen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Lördagen handlar om äventyr, om vänner och om att göra det mesta av att vara ledig. Det blir en spännande dag på många sätt där du roar dig kungligt. Idag är du väldigt öppen och charmig mot nya människor och det öppnar upp för möjligheten till intressanta möten.

Jungfrun 23/8-22/9

Lördagen handlar mest om andra, och då mer specifikt, en släkting som är i behov av hjälp. Som Jungfru är du väldigt plikttrogen och du skulle aldrig backa ur när du ser att en närstående behöver assistans. Även om många andra i släkten plötsligt är upptagna så ser du till att finnas till hands.

Vågen 23/9-22/10

Nu när både Venus är ovanligt påtaglig och det är Måne i ditt egna tecken så är du social och utåtriktad. Det finns en glad och charmig aura kring dig som gör att du har lätt för att möta och prata med främlingar. Dagen bjuder på skratt och en del dråpliga situationer, men framförallt bjuder den på värme.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Den här dagen ägnar du gärna åt en hobby och då förslagsvis en hobby utomhus. Den kan ha kreativa inslag som målning eller fotografering, men det är just kombinationen hobby och att vara utomhus som är fokus den här dagen. Kvällen handlar om vänner och om att träffas och ha kul.

Skytten 22/11-21/12

Idag befinner du dig i ett sammanhang med många nya människor. Skytten är vanligtvis glad och enkel att ha att göra med. Idag charmar du de flesta du möter utan ansträngning och du blir väldigt uppskattad för din insats. kvällen handlar om nöjen och om att släppa loss.

Stenbocken 22/12-19/1

Hela den här dagen blir väldigt aktiv. Den verkar innehålla både träning, arbete av något slag och nöjen. Du håller igång från en ganska tidig morgon till väldigt sen kväll. Idag slappnar du av och tillåter dig ha kul utan att fundera så mycket över morgondagen.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag tar du dig lite utanför din bekvämlighetszon. Du upptäcker nya miljöer med en intressant historia och ett rikt kulturarv. Även om Vattumän sällan är intresserade av det förflutna, så finns det vissa bitar i historien som fascinerar dig. Idag gör du också av med en hel del pengar.

Annons

Fiskarna 19/2-20/3

Under lördagen ser du till att aktivera dig. Du vill få ut det mesta möjliga av din ledighet och det kan lätt bli lite mycket planer. Trots att du upplever viss stress den här dagen så har du samtidigt väldigt kul. Du gör saker du tycker är roligt med människor som du älskar.

Annons
Innehåller annonslänkar