Dagens horoskop fredag 15/9

14 sep, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag är det nymåne och det ger dig möjligheten att samla ihop dig och börja blicka framåt. Det kommer in en ny och härlig dynamisk energi i ditt horoskop så ta till vara på den. Under eftermiddagen är du gärna spontan och gör något tillsammans med dina kollegor.

Oxen 20/4-20/5

Idag verkar du bjuda på fest eller middag och som alltid så vill Oxen briljera, i alla fall när det kommer till mat. Du vill visa att du är en person som förstår dig på avancerade tekniker och bra råvaror. Kvällen innehåller en hel del skvaller och skratt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Nymånen får dig att mentalt gå igenom och sortera i dina relationer. Det kan vara problem som du behöver adressera eller så kan det vara människor som har en negativ inverkan på dig och som du tänker sluta att träffa. Du är ganska hård i din selektion, din tid är för värdefull för meningslösa relationer.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Med Nymåne i Jungfrun kan Kräftan bli lite vresig. Du har en stark relation till Månen och du påverkas mer än andra av hennes faser. Idag blir du bitsk och ganska vass i dina kommentarer vilket kan såra vissa lite känsliga kollegor. Försök att undvika att uttrycka allt du tänker i ord.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag blir du lätt indragen i intriger och skitsnack, särskilt på jobbet. Du är en person som känner mycket och det finns en risk att du tar parti för eller mot någon baserat på en känsla snarare än på fakta. Försök att vara lite objektiv. Kvällen blir rolig och social.

Jungfrun 23/8-22/9

På fredagen är du glittrande glad och charmen själv. Du har ansträngt dig med ditt utseende på morgonen och det gör att du känner dig lite mer självsäker än vanligt. Det här är en dag då du är ovanligt impulsiv för att vara du. Du kan mycket väl få för dig att hänga med på en spontan aw efter jobbet.

Vågen 23/9-22/10

Natten mellan torsdagen och fredagen är det nymåne och det påverkar ofta din sömn på samma sätt som andra har svårt att sova under fullmåne. Även om du är trött på fredagen är du väldigt positiv. Det finns en fräsch känsla över den här dagen som om inget är omöjligt. Kvällen blir social.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Idag vill du reda ut ett problem som du antingen har med en partner eller vän. Det handlar om något som legat och grott under ytan ett tag och som påverkar er relation både i stort och i smått. Här gäller det att vara väldigt tydlig med hur du tänker. Det kan lätt uppstå missförstånd.

Skytten 22/11-21/12

Nymånen i Jungfrun påverkar dig så att du får ett nästan maniskt behov av att skapa struktur och ordning idag. Du brukar kunna vara en slarver, men just idag så blir du galen om inte allt är på sin plats eller utförs på rätt sätt. Kvällen handlar om att ta till hand om en relation som du försummat.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag mår du bra av att umgås med barn eller djur. Har du möjlighet tillbringar du hela dagen med en av dessa grupper, men troligtvis så blir det något du får göra efter jobbet. Det blir en rolig, spontan och lite busig fredag där du kan slappna av och plocka fram din barnsliga sida.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Fredagen blir en kombination av hårt arbete och lite nöjen. Det här är en dag då du avslutar mycket och det är en anledning till att fira på kvällen. Oavsett om du firar med familj, vänner eller kollegor så blir det en rolig avslutning på arbetsveckan.

Fiskarna 19/2-20/3

Nymånen förstärker jorden inom dig och då framförallt energier från Jungfrun. Det gör att du tänker väldigt strukturerat idag. Du planerar framåt och du sätter tydliga mål för hösten. Det ger dig en djup tillfredsställelse att känna att du är på rätt väg. Kvällen bjuder på en rolig diskussion.

Annons
Innehåller annonslänkar