Dagens horoskop torsdag 14/9

13 sep, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Just nu verkar din arbetssituation vara rätt så kaotisk och det gör att du omedvetet försöker skapa ordning. Även om du i vanliga fall inte är så strukturerad som vissa andra så känner du ett behov av att organisera ditt arbete idag. Kvällen bjuder på roliga nyheter.

Oxen 20/4-20/5

Idag är det full rulle och det finns en risk att du är trött eftersom du ofta sover lite dåligt i samband med full och nymåne.Även om du inte är på hugget så är du ändå kreativ och bra på att lösa de problem som kan tänkas dyka upp. Kvällen handlar om att ha kul med familjen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Idag springer du på en person från ditt förflutna. Det kan vara en gammal förälskelse, en klasskompis eller en kollega som du haft. Det blir ett möte som väcker en hel del tankar hos dig. Du inser bland annat att du är ganska lyckligt lottad trots allt.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Torsdagen blir en dag då du filar på små saker och ser till att jobbet löper så smidigt som möjligt. Idag är du lite av spindeln i nätet, det är dig man vänder sig till när man behöver hjälp, råd eller lite uppmuntran. Du gillar att ha den här rollen och du tar dig tid med dina medmänniskor.

Lejonet 23/7-22/8

Även under torsdagen har du svårt med att komma vidare från en sak till en annan. Det gör ont inom dig när du släpper iväg arbete som du inte tycker är bra nog, men handen på hjärtat, det här dagarna är inget gott nog åt dig. Kvällen handlar om möten och om en ny bekantskap.

Jungfrun 23/8-22/9

På torsdagen tänker du logiskt och jobbar strukturerat. Det här är en dag då du är i ditt esse och njuter när din chef berömmer dig. Du har verkligen förtjänat att få lite ros. Dagen handlar även om en attraktiv kollega som du medvetet eller omedvetet har börjat flirta lite med.

Vågen 23/9-22/10

Idag är det struktur som gäller. Du jobbar gärna efter listor och du känner en djup tillfredsställelse när du kan bocka av saker som är klara. Eftermiddagen och kvällen kretsar kring en hobby där du får möjligheten att vara kreativ. Det blir en rolig och ganska oväntad kväll.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Idag får du goda nyheter som rör din ekonomi och det ger dig möjlighet att göra en investering som du funderat på länge. Det kan vara något till hemmet eller något till dig själv. Under dagen överhör du en kollega som sprider skvaller och hens förmåga att vrida på sanningen gör dig upprörd.

Skytten 22/11-21/12

Det pågår mycket i ditt inre just nu och det gör att du fokuserar mer på dig själv än på det som sker omkring dig. Även om du jobbar på som vanligt så funderar du mycket. Rastlösheten som brukar infinna sig på hösten är ganska tidigt i år och du känner dig instängd i vardagen.

Stenbocken 22/12-19/1

Även torsdagen blir en rolig och social dag där din starka utstrålning håller i sig. Den här dagen är som gjord för en liten flirt på jobbet. Särskilt singel Stenbocken kan ha ett behov av att få lite uppmärksamhet just nu. Kvällen handlar om att uttrycka sina känslor.

Vattumannen 20/1-18/2

Torsdagen blir en lång dag då du djupdyker i små detaljer och gör finare justeringar för att verkligen säkerställa att allt är på toppnivå. På kvällen belönar du dig själv med att göra något som du tycker är kul. Det kan vara att gå ut och äta, träna eller träffa vänner.

Annons

Fiskarna 19/2-20/3

Torsdagen handlar om att göra en sak i taget vilket är ett litet annorlunda sätt för dig att arbeta. Du tenderar att börja lite här och lite där vilket gör att det kan bli många lösa trådar att binda ihop på slutet. Att jobba så här metodiskt blir något av en aha-upplevelse för dig.

Annons
Innehåller annonslänkar