Dagens horoskop onsdag 13/9

12 sep, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Efter en eldig start på veckan så kommer det in jord i ditt tecken och drar ned tempot. Den här dagen handlar mycket om att vara organiserad och noggrann, något som du inte alltid är bra på. Idag får du ett gott råd av en äldre släkting eller mentor, det är ett tips som du bör ta till vara på.

Oxen 20/4-20/5

Är du ledig är du noggrann med att vara just ledig och att inte tänka så mycket på jobbet. Det blir en bra dag kantad med skvaller och god mat. Kvällen handlar om att tvinga dig själv att göra något som du mår bra av men som du tycker är tråkigt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag är du aktiv i din strävan till en förändring. Det kan vara att fila på ditt cv, läsa jobbannonser eller skumma igenom bostadsmarknaden. Det känns inte lika tröstlöst när du gör något, utan då känns det som om du äntligen kommit igång. På kvällen får du en inbjudan av något slag.

ELLE Astro #5 - Ascendenten
ELLE Astro #5 - Ascendenten

Kräftan 21/6-22/7

Efter att ha strukit ett streck över gårdagen så går du in i onsdagen med ny optimism och en benhård vilja att fixa allt som blev fel under gårdagen. Även om du inte löser alla problem så är det mycket som rättar till sig och du är nöjd med din insats för dagen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag går du från att vara driven till att du lätt fokuserar på detaljer. Även om det är bra att du är noggrann så måste du kunna sätta gränser, annars blir det inte bra. Du har en tendens att haka upp dig på bristande perfektion och då kan du inte släppa taget om en uppgift, även om du vet att du borde.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag går Månen in i Jungfruns tecken och den dubbla jordinfluensen dämpar din ångest på jobbet. Plötsligt är det inte lika viktigt att vara bäst, bara att du gör ditt bästa. Den här dagen handlar även om en praktisk hobby där du får jobba med händerna snarare än hjärnan.

Vågen 23/9-22/10

Idag minskar inflytandet från Solen till förmån för mer jordnära influenser. Det gör att du blir ovanligt petig och att du hakar upp dig på detaljer som du vanligtvis inte alls stör dig på. Det positiva de här dagarna är att du är mer envis än du brukar och du ger inte upp när saker går fel.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Idag går Månen in i jord och det dämpar lite av dina eldigaste känslor. Du har lättare för att fokusera och drar nytta av den envishet som ett inflytande från jord för med sig. Idag ser du till att metodiskt beta av en massa tråkiga uppgifter som du ligger efter med.

Skytten 22/11-21/12

Efter att ha öppnat upp dig så känner du ett behov av att få vara lite ifred. Idag drar du dig undan och jobbar helst för dig själv. Det finns mycket som pågår under ytan och du behöver lugn och ro för att bearbeta alla dina känslor. Kvällen handlar om ett moraliskt dilemma.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag kan du minsann ge svar på tal, men din charm tar udden av dina ganska vassa kommentarer. Det är svårt för dina kollegor att bli arga på dig när du överöser dem med din charm och ditt vinnande leende. Ibland är du lite för intelligent för ditt eget bästa, du kan bli lite av en besserwisser utan att mena det.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Idag saktas tempot ned på jobbet och det blir högre krav på att vara noggrann. Det börjar närma sig slutskedet i ett visst projekt och då är det detaljerna som ska justeras och finslipas. Som Vattuman tycker du att den här delen av ditt arbete är den tråkigaste.

Fiskarna 19/2-20/3

Under onsdagen hittar du ett lugn som passar dig bra. Det handlar om både ro i sinnet och en lugnare arbetstakt. Även om du fortfarande är effektiv så stressar du inte eftersom du är mer organiserad. Under den här dagen kommer du att möta en ny kollega eller granne som gör ett starkt intryck på dig.

Annons
Innehåller annonslänkar