Dagens horoskop tisdag 12/9

11 sep, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Det finns mycket eld i ditt horoskop idag och det ger dig en välbehövlig energisk start på veckan. Just nu är du både snabb och kreativ på samma gång. Idag ska du vara vaksam på signaler som din chef sänder ut omedvetet. Om du tolkar dem rätt kan du gissa dig till en hel del intressant information.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen bjuder på högt tempo och en massa positiv energi. Du är på ett strålande humör idag och dagen springer iväg. Du får mycket beröm för ett arbete som du gjort och du är noggrann med att påpeka att det är en laginsats. Din chef tycker du är dålig på att ta positiv kritik.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har mycket som du funderar på just nu och en hel del av det handlar om framtiden. Du är inte riktigt nöjd med den plats du är på i livet just nu, utan du vill ha en förändring. Oavsett om det är genom att söka nytt arbete eller en flytt så krävs det en del planering för att det ska bli av.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Idag trasslar det mesta från datorer till kommunikation. Det är som om varje hinder som du kan stöta på faktiskt hamnar mitt i din väg. Även om dagen känns hopplös mellan varven så är det bara en dag ab många. Imorgon är en ny dag och nya möjligheter.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en bitvis stressig dag där nästan allt handlar om arbetet. Det som är bra är att den här dagen är fylld med solenergi vilket hjälper dig att överkomma de problem som du stöter på. Du har det man kallar marginalen på din sida. Det här är också en dag då du har tur i affärer.

Jungfrun 23/8-22/9

Jungfrun har lätt för att drabbas av prestationsångest och det kan hända idag. Även om du vet att du gör saker bra, så vill du att du ska bli ännu bättre, särskilt när det rör områden som du är ganska ny inom. Idag får du negativ kritik från en chef och det tar verkligen på din självkänsla.

Vågen 23/9-22/10

På tisdagen känner du dig på topp. Det finns få personer som är lika positiva och glada som du är den här dagen och du sprider verkligen värme omkring dig. Det är inte bara det att du sprider glädje, du är också väldigt snabb och effektiv. Kvällen handlar om en vän och om ett löst rykte.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Även under tisdagen känner ilska mot allt och alla men idag riktar du den mot dina chefer. Det är särskilt en person som du anser inte gör sitt jobb och att hens slarv går ut över dig personligen. Under den här veckan får du höra goda nyheter rörande ekonomin.

Skytten 22/11-21/12

Idag öppnar du upp dig och delar med dig av ditt innersta till en person som du inte känner så väl. Även om du verkar vara öppen på ytan så brukar du hålla dina riktiga tankar och känslor för dig själv, att öppna dig på det här viset kräver både din tillit och mod.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag kör du på utan att tänka så mycket. Du känner dig både stark och pigg just nu vilket speglar sig i ditt arbete. Idag finns det möjlighet att lära känna en kollega lite närmare. Kanske har ni ett projekt ihop eller arbetar sida vid sida. Det här är en person som är svår att få grepp om, något som väcker ditt intresse.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Även tisdagen handlar om att leda och fördela arbetet. Du är också den som markerar mot vissa personer som tror att de vet allt, men som i själva verket är dåligt insatta. Det finns få saker som du tycker sämre om än personer som överskattar sin kunskap.

Fiskarna 19/2-20/3

Även tisdagen blir en produktiv dag där du gör saker du vanligtvis tycker är tråkiga, som att avskuta ett projekt. Du kan tycka det är jobbigt eftersom du måste bestämma dig för att du är klar. Du vill gärna finslipa detaljer i evighet, men idag gör du den processen ganska kort.

Annons
Innehåller annonslänkar