Dagens horoskop måndag 11/9

10 sep, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Det finns en härlig energi i ditt horoskop så här i början av veckan. Du sprudlar av entusiasm och du får massor av roliga idéer, kanske lite väl många enligt dina kollegor. Den här dagen handlar om att göra saker på känn snarare än att vara strukturerad. Nyheter om en vän kan göra dig upprörd.

Oxen 20/4-20/5

Idag jobbar du en del med nya personer och du får stålsätta dig för att inte bli irriterad. Du brukar vara lite svårflörtad i början, men när du väl har bestämt dig för att du tycker om en person så är du otroligt lojal och varm, det gäller bara för din nya kollega att charma dig först.

Tvillingarna 21/5-20/6

Tvillingarna har sällan problem med att träffa nya människor och har lätt för att bli omtyckta, men idag möter du en kollega som inte verkar gilla dig och det stör dig. Du tar till den stora charmoffensiven för att få personen ifråga att tycka om dig. Kvällen handlar om träning.

ELLE Astro #1 - Måntecken
ELLE Astro #1 - Måntecken

Kräftan 21/6-22/7

Du går in i den här dagen med den fasta övertygelsen om att ska det bli något vettigt gjort så får du göra det själv. Just nu har du lite svårt att lita på människor, särskilt dina kollegor. Du har en känsla av att ingen tar samma ansvar som du gör. Frågan är om du inte tar på dig för mycket jobb.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är kreativ och full av energi den här måndagen. Ditt enda problem är att du hela tiden blir avbruten i dina tankar och då får du inte det utrymme du behöver för att kunna förverkliga dina idéer. Ibland är det bra att sätta gränser, även mot dina kollegor.

Jungfrun 23/8-22/9

På måndagen finns det massor av energi och kreativitet i ditt tecken. Är du morgonpigg kommer du få som mest gjort på förmiddagen, innan alla andra börjar att slita i dig så se till att vara på jobbet tidigt. Idag får du en avancerad uppgift som kanske ligger lite utanför ditt område.

Vågen 23/9-22/10

Även om du är trött efter helgen så blir måndagen bra eftersom det finns så mycket positiv energi den här dagen. Måndagen handlar om att göra saker och om att vara effektiv. Du betar av en ganska lång lista av måsten och det känns tillfredsställande.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag får du in mycket eld i ditt horoskop och det kan få dig att bli kort i humöret. Skorpionen kan bli ganska sarkastisk när hen är irriterad och det kan såra känsliga medarbetare. Försök att vakta dina tunga och tänk på att vissa personer inte är lika hårdhudade som du är.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag är det dubbelt eld i ditt tecken och det ger dig en massa energi samtidigt som du vill väldigt mycket och du stressar upp dig om du inte hinner med. Det blir en intensiv dag där du går från projekt till projekt utan uppehåll. Kvällen också om aktivitet och om att hålla igång.

Stenbocken 22/12-19/1

Du startar veckan bra. Det finns både vilja och energi i ditt horoskop som gör att du får en massa saker gjorda. Du är ovanligt effektiv under måndagen, särskilt när det kommer till saker som har med hemmet att göra. Kvällen tycks fokusera på träning och på hälsa.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag förändras strukturen något på jobbet och du tar kommandot för att inte bli undanskuffad. Det är många starka viljor som drar åt olika håll så det gäller att markera sitt revir. Du brukar inte vara den som intar en tydlig ledarroll, men idag känner du att du inte har något val.

Fiskarna 19/2-20/3

Fisken kan många gånger vara lite velig och ha svårt att fatta tuffa beslut. Idag har du eld i ditt horoskop och det förenklar för dig när det kommer till att bestämma dig för något. Istället för att sopa problemen under mattan så ser du till att ta tag och lösa dem idag.

Snittblommorna att satsa på – enligt ditt stjärntecken
Snittblommorna att satsa på – enligt ditt stjärntecken
Annons
Innehåller annonslänkar