Dagens horoskop söndag 10/9

09 sep, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag hamnar du i en situation som kräver mod för att ta sig ur. Det kan handla om att våga stå upp för sina åsikter och att säga sanningen så som du ser den. Ibland kan ärlighet såra, men oftast är det bättre att vara ärlig än att försöka dämpa salget med lögner.

Oxen 20/4-20/5

Idag utmanas du fysiskt och du antar utmaningen om än med en viss tveksamhet. Du inser att du har mer att ge än du vet om. Ibland behövs det bara en knuff i rätt riktning för att komma igång. Kvällen bjuder på en hel del skvaller och på en rolig överraskning.

horoskop
NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken

Tvillingarna 21/5-20/6

På söndagen aktiverar du dig gärna fysiskt. Du tycker att det är kul att röra på dig och du har inget emot att träffa nya människor genom en aktivitet eller hobby. Tvillingen kan göra saker på egen hand eftersom du oftast har lätt för att skaffa nya vänner. Det är sällan du känner dig ensam.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Söndagen blir en dag då du verkligen kan leva ut din äventyrliga sida. Du har fantastiskt roligt den här dagen och för dig är det viktigt att kunna utmana dig själv såväl fysiskt som mentalt. Söndagen bjuder på nya miljöer och intressanta möten för vissa Kräftor.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag går Månen in i Lejonets tecken och med de dubbla eldenergierna så är allt möjligt. Du gör söndagen till din dag. Har du möjlighet så utmanar du troligtvis dig själv på något sätt. Idag finns det goda chanser att du springer på en person som varit i dina tankar den senaste tiden.

Jungfrun 23/8-22/9

Du har en ovanligt aktiv söndag att se fram emot. vanligtvis betraktar du söndagar som den enda dagen i veckan som det är okej att lata sig på, och det sitter djupt inrotat. Idag vill du, tvärtemot din vanliga söndagsrutin, göra något som både utmanar dig och får dig att tänja på dina gränser.

Vågen 23/9-22/10

Idag umgås du gärna med dina vänner. Det kan vara en lättsam brunch, ett träningspass tillsammans eller bara en lång promenad och lite skvaller. För dig är det en form av terapi att kunna ventilera dig i stort och smått inför personer som du litar fullkomligt på.

Skorpionen 23/10-21/11

Söndagen kretsar kring perfektion och det är en nyttig läxa för den impulsiva Skorpionen. Du avskyr detaljnivå, oavsett om det gäller arbetet eller som här, en hobby. Tyvärr är den bistra sanningen den att om du ska bli bättre måste du även kunna ändra på små saker. Kvällen handlar om en släkting.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag träffar du personer som du inte känner så väl och din första instinkt är att hålla dig i bakgrunden tills att du klurat ut vad det är för individer du har att göra med. Försök att inte vara så misstänksam, bjud på dig själv och var öppen med dina känslor. Gör du det blir det en härlig söndag.

Stenbocken 22/12-19/1

På söndagen tar du lättja till en ny nivå. Du sover ut ordentligt, unnar dig en god frukost eller brunch. Det kan bli en promenad eller häng på ett café. Idag kan du träna eller ägna ett par timmar åt en hobby som du tycker är kul så länge det är på dina villkor. Du funderar en hel del på gårdagens sms.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag känner du dig lite mer bekväm även om den miljö eller de personer du befinner dig med är väldigt olika dig. För dig är det självklart att försöka sätta dig in i hur de här människorna agerar. Du är genuint nyfiken på deras kulturarv. Kvällen handlar om att prata med familjen.

Annons

Fiskarna 19/2-20/3

Även söndagen handlar om att vara tydlig med vad du känner och vad du tycker. Våga ta plats och våga vara obekväm. Du kanske förlorar något på att ifrågasätta saker hela tiden, men du kommer att upptäcka att du vinner mer än du förlorar i det långa loppet.

Annons
Innehåller annonslänkar