Dagens horoskop lördag 9/9

08 sep, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Lördagen handlar om ett löfte som du gett en familjemedlem. Du är tveksam om du kommer kunna att hålla vad du lovat, men du försöker att hitta ett alternativ som hen kan uppskatta . Din omtanke uppskattas väldigt mycket. Kvällen blir trevlig och social.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen blir en riktig mysdag, särskilt för Oxar som inte måste jobba. Dagen kretsar kring god mat och att ha det trevligt. Du aktiverar dig gärna den här dagen, det kan vara att shoppa, något kulturellt eller att vara ute i naturen. Kvällen handlar om att umgås aktivt med familjen.

horoskop
NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken

Tvillingarna 21/5-20/6

Lördagen handlar om din inre krets, det kan vara din familj eller dina närmaste vänner. Det är inte alla Tvillingar som står nära sin släkt, men eftersom du är social och i behov av människor omkring dig så byter du ut släkt mot vänner om det är bättre för dig. Det blir en härlig dag då du kan koppla av.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Även lördagen blir en väldigt varm, familjenära dag. Det kanske inte händer så mycket just nu, men för dig är möjligheten att umgås med dina nära väldigt värdefull. Under lördagen passar du på att gå igenom din ekonomi och göra upp en budget för hösten.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här dagen verkar kretsa kring ett firande av något slag. Det kan vara en familjemedlem, en släkting eller en nära vän. Du gillar fest, party och kalas så länge det innehåller god mat eller fika och trevligt umgänge. Kvällen handlar om att göra saker för någon annans skull.

Jungfrun 23/8-22/9

Lördagen blir lugn och mysig. Du umgås med en vän som du inte har sett på länge och det blir ett roligt återseende. Idag väntar även nyheter som rör ekonomin. Det här är ett besked som kan hjälpa eller stjälpa en affär som du funderar på att göra. Jungfrun agerar alltid utifrån sin plånbok.

Vågen 23/9-22/10

Idag är du gärna utomhus, frisk luft gör dig gott och du tänker klarare. Det finns ett problem som du grubblar på och det har med en kollega att göra. Det tycks finnas en kemi mellan er, men frågan är om du verkligen vill att den kemin ska existera, det beror kanske lite på om du är singel eller inte.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Idag är det en hobby eller ett kreativt intresse i fokus. Det här är något som började bara som en kul grej, men med tiden har du insett att du faktiskt har en talang som du vill utveckla. Idag får du möjligheten att ta din talang vidare ytterligare ett steg. Kvällen kan bjuda på romantik.

Skytten 22/11-21/12

Idag är du väldigt social och du vill inte vara själv. Om du inte har saker inplanerade så ser du till att få planer för dagen. Du vill gärna ut och ha kul, men det viktigaste idag är att träffa människor. Under dagen får du höra ett ganska chockerande skvaller från en vän.

Stenbocken 22/12-19/1

Lördagen blir mysig med betoning på god mat och hemmamys. Det blir kanske inte så aktivt som du tänkt dig från början, men du vet att ibland behöver din kropp få vila och idag är en sådan dag. Det är mycket familj, skvaller och matlagning den här lördagen. På kvällen får du ett oväntat sms.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Idag är du i en ganska obekant miljö och det får dig att känna dig osäker. Du befinner dig på ett ställe där en annorlunda kultur krockar med allt du är van vid. Det kan vara människor från en annan bakgrund eller en annan åldersklass. Det bästa sättet att undvika pinsamheter är att anpassa sig fort.

Fiskarna 19/2-20/3

Det råder en spänd stämning mellan dig och en vän. Det kan vara en partner eller någon annan som du står nära. Problemet mellan er är att du inte är ärlig med vad du känner. Du förminskar dina känslor och tillåter din vän/partner att få som hen vill på din bekostnad.

Annons
Innehåller annonslänkar